4th round of SEEKZ Championship * Karting GP of Greece * - Aποτελέσματα - Βαθμολογίες

Ο Βασιλέρης στρίβει πρώτος στην Κ2
Ολοκληρώθηκε ο 4ος γύρος του Πρωταθλήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες με κύριο χαρακτηριστικό την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα  παρόλο που οι λίγες συμμετοχές προβλημάτισαν τους οργανωτές.

Η παρουσία των ελλήνων οδηγών που πήραν μέρος ήταν κατι παραπάνω απο ικανοποιητική καθώς κέρδισαν αρκετές μάχες και βρέθηκαν στα πιο ψηλά σκαλιά του βάθρου.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα και την βαθμολογία:



Στην κατηγορία KF2 στα χρονομετρημένα ειχαμε 4 Έλληνες στις 5 πρώτες θέσεις με τον ταχύτατο Δημήτρη Βασιλέρη να κερδίζει την Pole Position με τον απίστευτο χρόνο 41,650! Ο Βασιλέρης κέρδισε τους 3 από τους 4 αγώνες και ο Παύλος Ξυνός έναν, ενώ μια τρίτη θέση είχε και ο Βασίλης Κουρτίδης.
Στην KF3 ο Γιώργος Κοκκινίδης κέρδισε τα χρονομετρημένα με 42,670 έχοντας πίσω του τον Στέλιο Σαγανά. Ο Κοκκινιδης κέρδισε και αυτος τους 3 από τους 4 αγώνες, ο Σαγανάς πήρε μια 2η και μια 3η θέση ενώ ο Πισινός Ιωάννης ανέβηκε 2 φορές στην 3η θέση.
Στην ΚΖ2 ο Ορφανίδης Ραφαήλ πάλεψε στα ίσια με τον έμπειρο Βούλγαρο GEORGIEV αλλά δεν τα κατάφερε να τον κερδίσει σε κανέναν αγώνα καθώς ξεκίνησε και από την 2η θέση στα χρονομετρημένα με χρόνο 42,381 έναντι του 42,248 του GEORGIEV και τερμάτισε σε όλους τους αγώνες σταθερά στην 2η θέση.
Ο Ορφανίδης Ραφαήλ

Ο GEORGIEV

Στην MINI ευτηχήσαμε να δούμε τις περισσότερες συμμετοχές (13) με τους Έλληνες μικρους πιλότους να κάνουν πάρτυ στις πρώτες θέσεις! Στα χρονομετρημένα 1ος ο Σωτηρόπουλος Φώτης 2ος ο Σαγανάς Χρήστος, 3ος ο Λειβησιανός Αλέξανδρος ενώ 4ος ήταν ο "Κωνσταντίνος".
Ο Σαγανάς πήρε 3 νίκες και 1 2η θέση, ο Σωτηρόπουλος Φώτης απέσπασε μια νίκη ενώ βρέθηκε 3 φορές στην 2η θέση, ο "Κωνσταντίνος" ανέβηκε 3 φορές στην 3η θέση και Λειβησιανός μία.
Η βαθμολογία του πρωταθλήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης εδώ

Related

WSK 1525079736235504118

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item