Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ 2011

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε ο 4ος και τελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ 2011 στην πίστα Καρτόδρομο στις Αφίδνες όπου κύριο χαρακτηριστικό ήταν οι άσχημες καιρικές συνθήκες.

Οι 33 οδηγοί όμως στις 3 κατηγορίες του πρωταθλήματος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τερμάτισαν σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ, όπου είχαμε και τις περισσότερες συμμετοχές ο "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" ήταν ο απόλυτος νικητής καθώς πήρε την pole position στα χρονομετρημένα και την 1η θέση τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό. Τον ακολούθησε ο Θωμάς Κρασώνης που ήρθε 2ος τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Χρήστος Σαγανάς.  Στην τέταρτη θέση του τελικού βρέθηκε ο Γρηγοριάδης Βασίλης ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν ο Λειβησιανός Αλέξανδρος και Λέλας Αντώνης στην πρώτη του εμφάνιση μετά την πολύμηνη απουσία του.

Στην κατηγορία KF3, o Κοκκινίδης Γιώργος πέτυχε και αυτός το απόλυτο, καθώς ήταν ο ταχύτερος στα χρονομετρημένα, και 1ος σε ημιτελικό και τελικό. Ο Στέλιος Σαγανάς τον ακολούθησε σε όλες τις διαδικασίες στην 2η θέση, ενώ ο Σβουράκης Κωνσταντίνος με μόλις 6 οδηγούς να έχουν απομείνει στον τελικό κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση. Την πρώτη πεντάδα του τελικού συμπλήρωσαν οι Μίχας Θεοφάνης και Ζαχαρέλης Θεόδωρος.

Στην KF2 o Φίλλιπος Καλέσης ήταν ταχύτερος στα χρονομετρημένα και παρόλο που κέρδισε τον ημιτελικό πήρε τελικά την 3η θέση στον τελικό. Στο 1ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κουρτίδης Βασίλης ενώ 2ος τον ακολούθησε ο Βασιλέρης Δημήτρης. Την πρώτη πεντάδα του τελικού συμπλήρωσαν οι Μαιτός Κωνσταντίνος και Ξυνός Παύλος.

Related

Panelinio 7987619533681217065

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item