Αποτελέσματα κατηγορίας SUPER στο 3ο PICK Πάτρας

Στην κατηγορία SUPER των εξατάχυτων καρτ πήραν μέρος 18 οδηγοί, ανάμεσα τους και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Thonon που ξεδίπλωσε το ταλέντο του και ήταν ο μεγάλος νικητής σε όλες τις αναμετρήσεις.
Από τους έλληνες οδηγούς έτρεξαν πολλά μεγάλα ονόματα της κατηγορίας όπως ο Καλογηράτος Μίκης, ο Στέφανος Καμιτσάκης, ο Σταμάτης Κατσίμης, ο Μπέκος Αναστάσιος, ο Μοβσεσιάν Σέρκος, ο Κύρκος Μίλτος, ο Γριπιώτης Αναστάσιος και ο Εδιπίδης Ιωάννης. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του Κατράνη Νικόλαου που με την συμμετοχή του και με το γεγονός ότι τερμάτισε σε ημιτελικό και τελικό έδειξε ότι το Καρτ δεν έχει ηλικία και το μόνο που μετράει είναι η ψυχή!

Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου ο Jonathan Thonon πήρε την Pole Position με χρόνο 40,256 έχοντας πίσω του τον Στέφανο Καμιτσάκη με 40,424 και τον Σταμάτη Κατσίμη με 40,444. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Μπέκος Αναστάσιος με 5ο τον Μίκη Καλογηράτο, 6ο τον Βακιρτζόγλου Χάρη και 7ο τον Μίλτο Κύρκο, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κολλιας Γιώργος, Εδιπίδης Ιωάννης και Γριπιώτης Αναστάσιος. Με αυτά τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρο ότι το επίπεδο της SUPER ήταν αρκετά ανεβασμένο για φέτος.

Στον ημιτελικό που ξεκίνησε το Σάββατο αλλά τελείωσε την Κυριακή... οι μάχες ήταν συγκλονιστικές! Ο Jonathan Thonon ήταν πρώτος αλλά χρειάστηκε να βρεθεί 9 ολόκληρους γύρους πίσω από τον Μπέκο Αναστάσιο που οδηγούσε τον αγώνα ενώ ο Σταμάτης Κατσίμης που τερμάτισε 2ος δεν σταμάτησε στιγμή να τον πιέζει ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη. Ο Μπέκος τερμάτισε τελικά 3ος ενώ ο Σέρκος Μοβσεσιάν κάνοντας εκπληκτικό αγώνα ξεκινώντας από την τελευταία θέση έφθασε να τερματίσει 4ος. Στην 5η θέση ο Γριπιώτης Αναστάσιος, 6ος ο Κύρκος Μίλτος και 7ος ο Στέφανος Καμιτσάκης. Την δεκάδα του ημιτελικού συμπλήρωσαν ο Εδιπίδης Ιωάννης, Μίκης Καλογηράτος και Κόλλιας Γιώργος.

Στον μεγάλο τελικό ο Jonathan Thonon δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του και κέρδισε καθαρά κάνοντας τον γύρο του θριάμβου μέσα στην Πάτρα 2 γύρους πριν τελειώσει ο αγώνας καθώς είχε εξασφαλίσει διαφορά 9 sec! Τον ακολούθησε ο Στέφανος Καμιτσάκης ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Σέρκος Μοβσεσιάν ολοκληρώνοντας μαζί με τον Μπέκο Αναστάσιο που βρέθηκε 4ος μια πολύ πετυχημένη αγωνιστική παρουσία στο PICK. Στην 5η θέση ο Μίκης Καλογηράτος που πάλεψε ενάντια στους τραυματισμούς του για να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα και να ενθουσιάσει τους συντοπίτες του Πατρινούς. Χαρακτηριστικό των πέντε πρώτων είναι ότι οι ταχύτεροι γύροι τους ήταν κάτω από τα 40sec!!  O Jonathan Thonon γύρισε την πίστα στον μυθικό χρόνο των 38.805 κάνοντας νέο ρεκόρ πίστας, ενώ τον ακολούθησαν σε ταχύτερο γύρο οι Καμιτσάκης με 39.233, Μοβσεσιάν με 39.533, Μπέκος με 39.716 και Καλογηράτος με 39.725.
Στην 6η θέση ο Κυλινδρής Τριαντάφυλλος, μια μεγάλη επίδοση και επιτυχία για τον οδηγό από την Λάρισα, ενώ 7ος τερμάτισε ο Κωνσταντέλλος Παναγιώτης. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κόλλιας Γιώργος, Γριπιώτης Αναστάσιος και Βακιρτζόγλου Χάρης.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Related

Pick 4632400327274478322

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item