4oς ο Φίλιππος Καλέσης ACADEMY TROPHY 2011 της CIK/FIA - Δελτίο Τύπου ΕΠΑ – ΕΘΕΑ

Την τιμητική 4η θέση στην τελική κατάταξη του ACADEMY TROPHY της CIK/FIA 2011 κατέλαβε ο Φίλιππος Καλέσης. Μια θέση που φάνταζε δύσκολη για τον οδηγό της ελληνικής αποστολής καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπισε και στους τρείς αγώνες του θεσμού ήταν πραγματικά μεγάλα.


Παρα ταύτα η ικανότητα του και η πίστη στη διάκριση του χάρισαν την τέταρτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη του θεσμού, ανάμεσα σε 50 οδηγούς απο όλο τον πλανήτη. Με αυτόν τον άξιο τρόπο ο Φίλιππος Καλέσης ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στο θεσμό καθώς έχει ήδη στις αποσκευές του και την διάκριση της τρίτης θέσης για την προηγούμενη χρονιά. Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα που έγινε χθές στο Σάρνο της Ιταλίας, ο οδηγός μας ξεκινώντας απο την 26η θέση του γκρίντ τερμάτισε έννατος στον πρώτο τελικό δίνοντας μια τεράστια μάχη ενώ στον δεύτερο τελικό κατέλαβε την 7η θέση.
Το ΑCADEMY TROPHY 2011 κατέκτησε ο Μονεγάσκος Charles Leclerc (253 βαθμοί) με βραχεία κεφαλή έναντι του Βρεταννού Benjamin Barnikoat (240). Τρίτος στην βαθμολογία ο Φιλανδός Jyho Valtanen (217) και ακολουθούν οι Καλέσης (200), ο Φιλανδός Astu Moilanen (195) και στην έκτη θέση ο Ρώσος Gagen Vsevolod (189).

Related

WSK 4148095875507466669

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item