Αποτελέσματα των ελλήνων οδηγών από το Παγκόσμιο Πρωταθλημα U18 & Academy Trophy

Ο Δημήτρης Βασιλέρης στην κατηγορία κάτω των 18 "U18" παρόλο που στα επίσημα χρονομετρημένα βρέθηκε στην 29η θέση ανάμεσα σε 74 οδηγούς με χρόνο 50.446 δεν κατάφερε στα προκριματικά να κερδίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό αφού βρέθηκε τελικά 40ος. Στον μικρό τελικό που πήρε μέρος κατάφερε όμως να τερματίσει 2ος ολοκληρώνοντας με μια καλή παρουσία την προσπάθειά του.

Για το Academy Trophy o Φίλιππος Καλέσης παρόλο το κακό ξεκίνημα στα χρονομετρημένα το πάλεψε στους 2 τελικούς της ημέρας και με συνεχή βελτίωση πήρε μια 14η και μια 11η θέση, κάνοντας άλλη μια αξιοπρεπή εμφάνιση παρότι αντιμετώπιζε μηχανικά προβλήματα από τα χρονομετρημένα.
Ο Αλέξανδρος Ντρίο ήταν καταιγιστικός σε χρονομετρημένα και προκριματικά κάνοντας την υπόθεση βάθρο "εύκολη" υπόθεση αλλά στους 2 τελικούς της ημέρας περιορίστηκε τελικά σε μια 8η και μια 19η θέση. Παρόλα αυτά δείχνει να πατάει γερά σε αυτούς τους αγώνες και το μέλλον πραγματικά του ανήκει!

Related

WSK 6176523100140063044

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item