θΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ & ΦΡΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤ

 Δείτε πως αναφέρετε η σωστή θέση οδήγησης και ποιες είναι οι βασικές αρχές φρεναρίσματος:






ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Η πιο σωστή θέση είναι όταν εχουμε τα χέρια μας
λυγισμένα και χαλαρά, καθώς αν είναι τεντωμένα δεν μπορούμε να οδηγησουμε γρήγορα. Με τα χέρια λυγισμένα μεταφέρεται η δύναμη στους δικεφάλους και έτσι στηρίζεται καλύτερα η πλάτη και δεν κουράζεται.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
Η βασική αρχή είναιναφρενάρουμε έχοντας ίσια το τιμόνι καθώς στην αντίθετη περίπτωση το καρτ θα γυρίσει. Κρατάμε το φρένο μέχρι την κορυφή της στροφής και δεν φρενάρουμε μέχρι να μπλοκάρουν οι τροχοί, αλλά όσοχρειάζεται για μια αποτελεσματική επιβράδυνση. Όσο πλησιάζουμε στην κορυφή της στροφής, αρχίζουμε και ελλατώνουμε την πίεση στα φρένα και κάνουμε την εναλλαγή από φρένο σε γκάζι σταδιακά. Η τεχνική της δοσολογίας από φρένο σε γκάζι είναι που κάνει την διαφορά καθώς αν το παρακάνουμε το καρτ θα γλιστρήσει

Related

technical 5052007367769918190

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item