Aφιέρωμα στον πρωταθλητή Χατζιάρα Πολυδεύκη του κυπέλλου LOUX 2010




Το Kartnews.gr σας παρουσιάζει τον μεγάλο νικήτη της κατηγορίας LOUX του κυπέλλου LOUX 2010 Πολυδεύκη Χαντζιάρα. Ένας τίτλος που κρίθηκε πραγματικά στο νήμα σε μια πολυπληθή κατηγορία 23 οδηγών με έντονο συναγωνισμό.

Από το Μάρτιο του 1983 που γεννήθηκε, ο Πολυδεύκης μένει στην Αθήνα. Σπούδασε ηλεκτρολόγος-μηχανικός και εργάζεται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Όλα ξεκίνησαν το 2004
 όταν αγόρασε με τρεις φίλους ένα μεταχειρισμένο 100άρι.


Το σασί ήταν για γέλια, το μοτέρ όμως «ξύριζε» και έστελνε την αδρεναλίνη στα ουράνια.

Το επόμενο βήμα του στα ερασιτεχνικά καρτ έγινε το 2008 με την αγορά ενός Cosmic/Rok.

Το Μάιο του 2009 συνάντησε τον μηχανικό Νίκο Μουτεσίδη. Με την καθοδήγηση της ομάδας Moutesidis Power Kart ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν με πολλή όρεξη για προπόνηση και στόχο το καλύτερο.

Στο τέλος του 2009 το Cosmic/Rok αντικαταστάθηκε με ένα ολοκαίνουργιο Birel/Rotax με το οποίο πήρε το βάπτισμα του πυρός στους αγώνες.

Συμμετείχε στο θεσμό του κυπέλλου Λουξ 2010 τον οποίο και κατέκτησε με τρόπο που έπεισε τους πάντες για τις ικανότητές του.

Για το 2011 σκοπεύει να ακολουθήσει ξανά το κύπελλο Λουξ αλλά και για πρώτη φορά το πρωτάθλημα Rotax ώστε να εμπλουτίσει την αγωνιστική του εμπειρία, δίνοντάς πάντα τον καλύτερό του εαυτό.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Related

afieromata 4726358006383846601

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item