Η αγαπημένη σας πίστα - Αποτελέσματα δημοσκόπησης

Του Αγίου Νικολάου σήμερα και τι καλύτερο από το να σας ανακοινώσουμε ότι η πίστα San Nicolas στην Καλαμάτα ήρθε πρώτη και με διαφορά στις προτιμήσεις σας από όλες τις γνωστές πίστες καρτ στην Ελλάδα με ποσοστό 14,55%.
Στην ψηφοφορία πήραν μερος περισσότεροι από 1500 αναγνώστες.
Στην δεύτερη θέση το Καρτόδρομο στις Αφίδνες με 11,55% και τρίτη η πίστα Speed 'n Passion στην Σπάρτη. Πιο αναλυτικά:





Είναι ότι πιο ενθαρρυντικό να βλέπεις στις τρεις πρώτες θέσεις πίστες από την επαρχία κάτι που δείχνει την πανελλαδική εμβέλεια του καρτ, άσχετα με το που γίνονται οι αγώνες. 
Τόσο η πίστα στην Καλαμάτα που δεν έχει κάνει αγώνες φέτος όσο και στην Σπάρτη που διακρίνεται για την χαραξή της, ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις σε παλιότερους αγωνιζόμενους και θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν αγωνιστικά.
Το Καρτόδρομο στις Αφίδνες παραμένει διαχρονικά στις πρώτες προτιμήσεις και δίκαια αφού είναι γεμάτο με αγωνιστικές δραστηριότητες και αποτελεί σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές στην Αθήνα.
Στην 4η θέση της σχετικής λίστας το Drive Park στην Θεσσαλονίκη ενώ 5η είναι η πίστα των Σερρών, που εκπροσωπούν την Β. Ελλάδα στην σχετική λίστα παρόλο που δεν έχουν πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.

Στην 6η θέση η πίστα Kartmania στην Πάτρα με μικρή διαφορά από τις προηγούμενες όπως και η πίστα καρτ στα Μέγαρα που είναι στην 7η θέση, και κλείνουν τις πίστες που συγκέντρωσαν ποσοστό πάνω από 10%. Τόσο η πίστα στην Πάτρα που φιλοξένησε φέτος 2 αγώνες του Λουξ Cup όσο και τα Μέγαρα που φιλοξενησαν όλο το Rotax Max Challnege, έναν αγώνα του Λουξ Cup και του Πανελληνίου αποτελούν απαραίτητα κομμάτια του παζλ του καρτ στην Ελλάδα

Ψηλά στην λίστα και με μεγάλο ποσοστό 9,01% η πίστα Karting Center του Αγίου Κοσμά παρόλο που είχε μείνει αρκετό καιρό ανενεργή από αγωνιστικά καρτ και δεν φιλοξενεί αγώνες. Αποτελεί όμως μια ιδανική πίστα για προπόνηση και φιλοξενεί τελευταία αρκετούς αγωνιζόμενους.

Στην 9η θέση και με υψηλό ποσοστό άλλη μια πίστα από την Αττική, η SpeedPark στον Ασπρόπυργο, μια ιδιαίτερα τεχνική πίστα που αποτελεί σχολείο του καρτ για πολλούς οδηγούς. Έχει πολλούς φανατικούς φίλους αλλά και αρκετούς που την αποφεύγουν λόγο της ιδιαίτερης δυσκολίας της.

Την πρώτη δεκάδα κλείνει η πίστα PistaPark στα Χανιά με ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό, αφού σίγουρα δεν την ξέρουν πολλοί οδηγοί, καθώς ποτέ δεν έχει διοργανωθεί εκεί κάποιο επίσημο αγωνιστικό event. Αποτελεί όμως στολίδι του αγωνιστικού καρτ όχι μόνο για την Κρήτη, αλλά για όλη την Ελλάδα καθώς αν την επισκεφθείς μια φορά σε κάνει να θέλεις να γίνεις μόνιμος κάτοικος Κρήτης!





















Related

poll 1413816288827498449

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item