NORTHERN KART SPORT: Μια ελληνική ομάδα από την Αυστραλία θα δώσει το παρών στο P.I.C.K.

Η Northern Kart Sport είναι μια αγωνιστική ομάδα καρτ από την Αυστραλία με έδρα την Μελβούρνη. Οι ιδιοκτήτες της και επίσημοι οδηγοί της ομάδας Γιάννης Παναγόπουλος και Στέλιος Τριανταφυλλίδης είναι καλεσμένοι φέτος στο 5ο P.I.C.K. Πάτρας από το Kartnews και θα φιλοξενηθούν στις ομάδες των Spartans και του Πλιάτσικα Παναγιώτη.





Γιάννης Παναγόπουλος
Οι δύο Έλληνες πιλότοι από την Αυστραλία έχουν ακούσει πολύ καλά λόγια για το P.I.C.K. και έρχονται φέτος να δουν από κοντά τον αγώνα καθώς του χρόνου σκοπεύουν να κατέβουν με όλους τους οδηγούς τους.




Simon Brenna
Αντιπροσωπεύουν τα TBKART και ήδη ο πρώτος οδηγός της ομάδας Simon Brenna έχει πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα ανάμεσα στους καλύτερους οδηγούς του κόσμου στα δοκιμαστικά του CIK-FIA World Cup.






Ο Γιάννης Παναγόπουλος αγωνίζεται στην Αυσταλία στην κατηγορία Rotax Max Heavy και ο Στέλιος Τριανταφυλλίδης στην κατηγορία KZ2 έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα Αυστραλίας CIK-Stars Of Karting.

Στέλιος Τριανταφυλλίδης



O Γιάννης ευχαριστεί τον Παναγιώτη Πλιάτσικα που τον έχει βοηθήσει για να βρεθούν στην Ελλάδα τις ημέρες του P.I.C.K. αλλά και τις ομάδες KARTISSIMO RACING TEAM και SPARTANS Racing Team για την φιλοξενία.
Εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους οδηγούς που θα πάρουν μέρος και παράλληλα το 5o P.I.C.K. να είναι καλύτερο από όλα τα προηγούμενα.




Related

Pick 5388401122642026434

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item