Η Maranello Hellas ξεκινάει την προετοιμασία της στην Σπάρτη

Στην πίστα καρτ SPEED & PASSION στην Σπάρτη ξεκινάει τις επίσημες προπονήσεις της η ομάδα της MARANELLO KART Hellas μετά τις καλοκαιρινές διακοπές των οδηγών. 










Το τριήμερο 30-31/8 και 1/9 η ομάδα της MARANELLO θα βρεθεί στην μεγαλύτερη πίστα καρτ της Ελλάδος, μήκους 1.270μ. μιας και η πλειοψηφία των οδηγών της την έχουνε χαρακτηρίσει ως την καλύτερη πίστα της Ελλάδας. 




Mε τον 2ο αγώνα του LOUX Cup στην πίστα της Πάτρας στις 20/10 σαν επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το φθινόπωρο το προπονητικό 3ήμερο αυτό θα είναι ιδανικό κυρίως για τους οδηγούς των 6τάχυτων της ομάδας 

Το φορτηγό της MARANELLO θα είναι διαθέσιμο για μεταφόρα κάθε οδηγού που θα θελήσει να συμμετέχει. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο info@maranellokart.gr

Related

news 4012674908803359438

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item