Δεν το βάζουν κάτω στην Ferrari

«Η ιστορία μας έχει δείξει ότι δεν τα παρατάμε», δήλωσε ο Στέφανο Ντομεικάλι, ενόψει της επανέναρξης του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Formula 1. 

 Τους στόχους της Ferrari ενόψει της έναρξης του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Στλεφανο Ντομενικάλι. 



Το αφεντικό της σκουντερία δήλωσε πως προτεραιότητα τους αυτή τη στιγμή είναι να δώσουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στους Αλόνσο και Μάσα με το οποίο θα μπορούν να πανηγυρίσουν νίκες και όχι να… ψάξουν να βρουν άλλους πιλότους, απαντώντας στις φήμες περί επιστροφής του Ραϊκόνεν στη Ferrari. 

 «Το έχουμε πει πολλές φορές. Το θέμα των πιλότων δεν είναι προτεραιότητα μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει άμεσα είναι να δώσουμε στους δύο πιλότους μας ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με το οποίο θα μπορούν να τερματίζουν μπροστά από όλους. 
Για να το πετύχουμε αυτό όμως θα πρέπει όλοι στην ομάδα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα επίπεδα. Αν έχουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια τους, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν τη νίκη. Αν το πιστέψουμε, μπορούμε να το κάνουμε», 
ήταν τα λόγια του αφεντικού της Ferrari για να συμπληρώσει στη συνέχεια: 
«Εννιά αγώνες σημαίνουν ότι υπάρχουν διαθέσιμοι 225 βαθμοί κάτι το οποίο μας διατηρεί μέσα στο στόχο μας. Είναι αλήθεια ότι περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, ιδιαίτερα τον περασμένο Ιούλιο και τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε όπως η Ferrari ξέρει να κάνει. Το έργο μας είναι απλό, να δώσουμε στον Φελίπε και στον Φερνάντο το πιο γρήγορο μονοθέσιο. Είμαστε η Ferrari και η ιστορία μας έχει διδάξει ότι ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε».

πηγή: Sport-Fm.gr






Related

F1 news 8266748570972508961

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item