WSK Master Series 2013: Κοντά στην κορυφή ο ‘’Κωνσταντίνος’’, καλή εμφάνιση ο Σωτηρόπουλος

Μετά το πέρας των Σαββατιάτικων προκριματικών του τελευταίου γύρου για το WSK Master Series 2013 στην πίστα ‘’7 Laghi’’ του Castelletto της Ιταλίας, αισιοδοξία επικρατεί για τα ελληνικά χρώματα.



Του Γιάννη Γκρίλλα,


Ο ‘’Κωνσταντίνος’’, στην κατηγορία MINI 60 μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε, όπως άλλωστε συνηθίζει, να είναι σε αρκετά κοντινή απόσταση από την κορυφή. 

Ο νεαρός Έλληνας οδηγός της Ιταλικής Gamoto Racing, θα εκκινήσει από την 7η θέση στον αυριανό ημιτελικό, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τις θέσεις του βάθρου και να χτυπήσει προς το τέλος όπως έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν. 

Την έκπληξη στην κατηγορία έκανε ο Lucas Lageret, που θα εκκινήσει πρώτος, ακολουθούμενος από τον Leonardo Marceglia. Το μεγάλο φαβορί Eliseo Martinez θα εκκινήσει από την 5η θέση, ενώ άλλα μεγάλα φαβορί όπως ο Abdul Gafar Muizz, o Lindh Rasmus και ο Kush Maini έμειναν πίσω από τον Έλληνα Πρωταθλητή. 

Από την μεριά του, ο έτερος Έλληνας που συμμετέχει στον αγώνα, ο επίσης νεαρός Φώτης Σωτηρόπουλος, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ιταλικής Emilia Racing στην κατηγορία KF Junior, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, περιορίστηκε όμως στην 41η θέση, απ’ όπου θα εκκινήσει τον αυριανό ημιτελικό, με την πεποίθηση ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα. 

Στην κατηγορία αυτή, ο Lando Norris κατέκτησε την pole position για τον αυριανό ημιτελικό, ο άλλος διεκδικητής του τίτλου όμως Alessio Lorandi κατρακύλησε αρκετά πίσω στην 11η θέση, μειώνοντας έτσι δραματικά τις ελπίδες του. 

Στην μεγάλη κατηγορία των αυτόματων KF όμως είχαμε την μεγάλη έκπληξη, που ακούει στο όνομα Ilott Callum. 

Ο Βρετανός πιλότος κατάφερε να πάρει την pole position από το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, τον Γάλλο Dorian Boccolacci, ο οποίος θα εκκινήσει δεύτερος. 

Πίσω τους, στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται ο Άγγλος Ben Barnicoat και ο Κροάτης Martin Kodric. 

Τέλος στην κατηγορία των εξατάχυτων ΚΖ2, η οποία διεξάγεται με δύο σκέλη τελικών και συνολική βαθμολογία, στον πρώτο τελικό που έγινε σήμερα, την καρό σημαία είδε πρώτος ο Βρετανός Benjamin Hanley, δεύτερος τερμάτισε ο Μονεγάσκος Charles LeClerc και τρίτος το μεγάλο φαβορί, ο Ολλανδός Max Verstappen. 

Μετά, λοιπόν, τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν σήμερα, η αυριανή μέρα θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς τα πάντα δείχνουν να είναι ρευστά και σε όλες τις κατηγορίες τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε.

Για άλλη μια φορά, από τη μεριά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα για τους δύο εκπροσώπους μας και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό!

Related

WSK Master Series 7142018430860397627

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item