2 Ελληνικές συμμετοχές στο Castelletto για το WSK Master Series

Στο Castelletto βρίσκετε ο Έλληνας πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΙΝΙ "Κωνσταντίνος" και ο Φώτης Σωτηρόπουλος προκειμένου να πάρουν μέρος στον τελευταίο αγώνα του WSK Master Series για το 2013 που ξεκινάει αύριο και τελειώνει την Κυριακή 14/7.




Ο "Κωνσταντίνος" θα συμμετάσχει στον αγώνα της κατηγορίας ΜΙΝΙ με την υποστήριξη της Ιταλικής ομάδας Gamoto Racing ενώ θα είναι και για μια ακόμα φορά υπό την επίβλεψη του πέντε φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Davide Fore.
Στην κατηγορία του συμμετέχουν 50 οδηγοί από όλο τον κόσμο και στόχος του Έλληνα πιλότου είναι να βρεθεί για άλλη μια φορά φέτος στο βάθρο των νικητών.

Ο Φώτης Σωτηρόπουλος θα πάρει μέρος στην κατηγορία KF Junior όπου συγκεντρώνει 67 συμμετοχές. Την προσπάθεια του έλληνα οδηγού θα υποστηρίξει η Ιταλική αγωνιστική ομάδα Emilia. 

Related

WSK Master Series 6363398430154279282

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item