Η προετοιμασία των οδηγών στις Αφίδνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το RMC

Τριάντα περίπου πιλότοι βρέθηκαν σήμερα στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες αψηφώντας την έντονη ζέστη προκειμένου να προετοιμαστούν για τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του Rotax Max Challenge. 





Στις τελευταίες αλλαγές για τον αγώνα του επόμενου Σαββατοκύριακου είναι το γεγονός ότι η πίστα θα είναι τελικά αριστερόστροφη.

Η πίστα είχε σήμερα έντονο grip και σε συνδυασμό με την έντονη ζέστη, οι προσπάθειες των οδηγών και των μηχανικών ήταν ιδιαίτερα επίπονες.

Στην πίστα βρέθηκαν και οι Έλληνες πιλότοι "Κωνσταντίνος" και Μίχας Θεοφάνης που εκπροσωπούν φέτος την χώρα μας επάξια στο WSK.
Ο "Κωνσταντίνος" προπονήθηκε σήμερα με μοτέρ Rotax Junior κάνοντας πρόβες για την επόμενη κατηγορία του μετά την ΜΙΝΙ που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.
Ο Μίχας Θεοφάνης ετοιμάζεται για τον αγώνα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και προπονήθηκε με  TONY - IAME.



Και οι δύο οδηγοί κινήθηκαν σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς ενώ ο "Κωνσταντίνος" δοκίμασε και την θέση οδήγησης του εξατάχυτου!

Αύριο η πίστα στο Καρτόδρομο θα φιλοξενήσει αγώνες Drift, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο όλα είναι έτοιμα για τον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και τον 1ο αγώνα του Rotax Max Challenge.


Related

news 734845725305259527

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Ελπίζω να μη σταματήσουν τους ωραίους αγώνες και τις διακρίσεις στο εξωτερικό και γυρίσουν πίσω στη μιζέρια και την απογοήτευση, όπως τόσοι άλλοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item