Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις για τον Έλληνα!

Την τέταρτη θέση κατέκτησε τελικά ο Ελληνοκύπριος οδηγός Ευτύχιος Έλληνας στο Race 2 του GP3 στην πίστα της Καταλονίας! Συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση του Σαββάτου έδωσε το πρωί της Κυριακής ο Έλληνας. 







Του Γιάννη Γκρίλλα

Μετά την νίκη στο πρώτο σκέλος ο οδηγός της Marussia Manor, εκκίνησε το δεύτερο σκέλος από την τελευταία θέση, είναι η γνωστή αντίστροφη διαδικασία που ακολουθείται στην συγκεκριμένη κατηγορία, καταφέρνοντας μετά από σπουδαία εμφάνιση να δει την καρό σημαία από την τέταρτη θέση, χάνοντας για πολύ λίγο το βάθρο. 

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Aaron Vainio της Koiranen GP, με τον teammate του Kevin Korjus να τερματίζει 2ος και τον Patric Niederhauser της Jenzer Motorsport να κλείνει το βάθρο. 
Ο ‘’Tio’’ πλέον μπαίνει στην μάχη του τίτλου με τους βαθμούς της 4ης θέσης και ευελπιστεί για το ίδιο δυνατή συνέχεια, ώστε να κυνηγήσει τις πιθανότητες του για τον τίτλο. 

 Εμείς του ευχόμαστε καλή τύχη για τη συνέχεια και περιμένουμε τις επόμενες Κυριακές με νέες επιτυχίες που θα μας κάνουν να χαμογελάμε.

Related

F3 news 7406515633313442890

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item