Στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ο ΣΕΡΚΟΣ - Δελτίο τύπου Maranello Hellas

Στην πίστα Pro Kart Raceland, στο Wackersdorf της Γερμανίας θα βρεθεί ο ΣΕΡΚΟΣ ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ, οδηγός της MARANELLO KART Hellas και εργοστασιακός της MARANELLO SRL για να πάρει μέρος στον 1ο Γύρο του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος ΚΖ2 που διεξάγεται από την Τετάρτη 15/5 ως και την Κυριακή 19/5. 







Ο Μοβσεσιάν θα αγωνιστεί με την εργοστασιακή ομάδα της MARANELLO, υπό την επίβλεψη του
τεχνικού διευθυντή Stefano Griggio.
 Την διάθεση και επίβλεψη των κινητήρων ΤΜ ΚΖ10Β του Έλληνα οδηγού έχει αναλάβει ο γνωστός ιταλός βελτιωτής Tiziano Rizzi. 

 Την προσπάθεια του Έλληνα οδηγού στηρίζει η LOUX, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρία στον κλάδο των αναψυκτικών και χυμών. 









Ο Έλληνας οδηγός δήλωσε:
"Η πίστα είναι καινούργια για εμένα, αρκετά δύσκολη και ιδιαίτερα τεχνική. Στις δοκιμές που κάναμε την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσα να πάρω αυτά που ήθελα μιας και είχε βρέξει τις προηγούμενες ημέρες και η πίστα δεν είχε το αναμενόμενο κράτημα αλλά οι χρόνοι μου ήτανε κοντά (3 γραμμές) στους υπόλοιπους οδηγούς της ομάδας, που την γνωρίζουνε την πίστα. 

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποίησα στις δοκιμές ήτανε πολύ ικανοποιητικός και καταλήξαμε να έχω στην διάθεση μου για τον αγώνα 2 σασί RS10, 1 σασί RS7 και 3 κινητήρες ΤΜ ΚΖ10Β. 
Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα μιας και οι 104 οδηγοί είναι και οι κορυφαίοι παγκοσμίως στην κατηγορία ΚΖ2. 
Νιώθω πολύ καλά και σωματικά και ψυχικά και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με στόχο να πλασαριστώ στην 50άδα, απολαμβάνοντας το επίπεδο της διοργάνωσης." 

 Ο 2ος Γύρος του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο Genk στο Βέλγιο στις 30 Ιουνίου.








Related

WSK 8559942788332197783

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item