WSK Series: Μια ακόμα νίκη για Negro και DR Racing - KZ2

Άλλη μια νίκη για τον Riccardo Negro στο Σάρνο. 
Στον πρώτο τελικό του Σαββάτου για την κατηγορία KZ2, ο Ιταλός οδηγός της DR, αφού κέρδισε τα δύο χρονομετρημένα δοκιμαστικά sessions, εκκίνησε από την pole position. 
Την πρώτη σειρά αποτελούσε επίσης ο Luigi Di Poto της Rossokorsa, ενώ την δεύτερη αποτέλεσαν οι Alessandro Manetti της Praga και Jan Midrla από την Birel.



Του Γιάννη Γκρίλλα 

Ο δεύτερος του πρώτου γύρου δοκιμαστικών Marco Zanchetta έπεσε στην 12η θέση λόγω εγκατάλειψης στο δεύτερο σκέλος. Ο Di Poto ξεκινώντας δυνατά στον πρώτο γύρο οδήγησε την κούρσα για λίγο, με τον Midrla δεύτερο και τον Negro τρίτο μπροστά από τον Manetti. 

Ωστόσο, στον δεύτερο γύρο η τάξη αποκαταστάθηκε καθώς ο Negro πήρα τα ηνία του αγώνα. Ταυτόχρονα ο Zanchetta από τις πιο πίσω θέσεις άρχισε να ανεβαίνει, ενώ και ο Maxime Roy της Birel ακολούθησε την ίδια πορεία μέχρι να εγκαταλείψει φτάνοντας μέχρι την 7η θέση. 

Ο Negro ακολουθώντας έναν φρενήρη ρυθμό και κατεβάζοντας συνεχώς τον καλύτερο χρόνο, κατάφερε στα μέσα περίπου της κούρσας, να ξεφύγει αρκετά από τον Midrla που τον απειλούσε. 
Την τρίτη θέση κρατούσε άνετα πλέον ο Francesco Celenta της Energy, μπροστά τον Di Poto και τον Simas Juodrovisis. 

Με το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Negro πήρε την πρωτιά γράφοντας ταυτόχρονα και τον ταχύτερο γύρο, ενώ στην δεύτερη τερμάτισε ο Midrla και τρίτος τελικά ο Celenta. Τέλος ο Zanchetta σε μια συγκλονιστική μάχη ρόδα με ρόδα με τον Πολωνό Bartosz Idzkowski της CRG, τερμάτισε στην 7η θέση.

Related

WSK Euro Series 240017400993819412

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item