Σπουδαία εμφάνιση ο Μίχας στο Sarno για το WSK Master Series

Το αποτέλεσμα του τελικού στην κατηγορία KF δεν δικαιώνει την παρουσία και την προσπάθεια του Έλληνα πιλότου στο WSK Master Series, αλλά πλέον αποτελεί μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία του WSK. 



Ακολουθώντας τις συμβουλές και τις οδηγίες του έμπειρου μηχανικού του Φώτη Μαϊτού, ξεκίνησε τον ημιτελικό με μεταχειρισμένα λάστιχα, προκειμένου να κρατήσει τα καινούργια ελαστικά του για τον τελικό, ώστε να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξεκινώντας από την 10η θέση και μετά από πολλές και δυνατές μάχες τερμάτισε τελικά 13ος.

Στον τελικό κάνοντας μια πολύ δυνατή εκκίνηση βρέθηκε αρκετά μπροστά μέχρι που δέχτηκε το πρώτο χτύπημα και βρέθηκε στην τελευταία θέση. Επιτέθηκε ξανά από την αρχή, καταφέροντας να ανακτήσει την αρχική του θέση, αλλά ένα νέο χτύπημα που τον έβγαλε εκτός πίστας τον έστειλε ξανά στις τελευταίες θέσεις. Ο τερματισμός, τον βρήκε στην 27η θέση αλλά η συνολική εικόνα του Μίχα Θεοφάνη δείχνει ότι δεν θα αποτελεί έκπληξη η παρουσία του στο βάθρο στον επόμενο αγώνα.

Ο Έλληνας πιλότος οδήγησε εκπληκτικά σε μια πολύ απαιτητική πίστα, με ένα μοτέρ που δεν ήταν αντάξιο των δυνατοτήτων του, καθώς υστερούσε σημαντικά σε δύναμη σε σχέση με τα μοτέρ των κορυφαίων πιλότων της κατηγορίας, κάτι για το οποίο ευθύνεται η αγωνιστική του ομάδα Babyrace που προσπαθεί όχι μόνο να ελέγχει την εξέλιξη του Μίχα αλλά και να επιβάλλει και τον δικό της τεχνικό πάνω στο καρτ του.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει σε ρήξη τον Έλληνα πιλότο με την αγωνιστική του ομάδα και στον επόμενο αγώνα, για το WSK Euro Series όλα δείχνουν ότι θα βρίσκετε με νέα ομάδα, ενώ εξετάζετε και το ενδεχόμενο η αγωνιστική του ομάδα να είναι πλέον αμιγώς ελληνική καθώς πλέον μπορεί να εκδώσει και τις απαραίτητες άδειες από την Ελλάδα. 

Πρόθεση του Μίχα από την αρχή της εμπλοκής του, στους διεθνείς αγώνες ήταν να διατηρήσει ψηλά την ελληνικότητα της συμμετοχής επιλέγοντας να έχει μαζί του ένα κορυφαίο Έλληνα τεχνικό
Αν ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις που έχουν ξεκινήσει με μια σκανδιναβική ομάδα ώστε να εξασφαλίσει μοτέρ αντάξιο των εργοστασιακών πιλότων, ίσως δούμε στον επόμενο αγώνα το όνομα της ομάδας SPARTANS δίπλα στο όνομά του!

Ο επόμενος αγώνας του είναι πάλι στο Sarno για το WSK Euro Series στις 20-21 Απριλίου.
 

Related

WSK Master Series 7574811927087163689

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Μιχα γερα παρτους τα μυαλα!
    Εχεις τρομαξει κοσμο
    Κρατησου να τα δινεις ολα στον τελικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item