Στην 10άδα ο Μίχας - Ατύχημα ο "Κωνσταντίνος" - Η 2η μέρα του WSK Master Series στο Sarno.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του WSK Master Series για τους δύο έλληνες πιλότους με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς ο Μίχας Θεοφάνης τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα των προκριματικών στην KF πετυχαίνοντας σπουδαίες εμφανίσεις, την στιγμή που ο "Κωνσταντίνος" χτυπήθηκε στον τελευταίο προκριματικό της ΜΙΝΙ και χρειάστηκε να τον μεταφέρει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.  




Ο Έλληνας πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΙΝΙ είχε κερδίσει τον πρώτο προκριματικό, πήρε μια 4η θέση στον δεύτερο προκριματικό, και μπήκε στον 3ο προκριματικό ισοβαθμώντας με τον Βέλγο πιλότο Lindh Rasmus στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης των προκριματικών.
Ο Rasmus στην προσπάθεια του να περάσει τον "Κωνσταντίνο" χτύπησε τον Έλληνα πιλότο περνώντας από πάνω του τραυματίζοντας τον στο δεξί χέρι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάταγμα, αλλά το διάστρεμμα στον καρπό είναι βαριάς μορφής και η συμμετοχή του "Κωνσταντίνου" στον αυριανό τελικό είναι αμφίβολη.
Παρόλα αυτά αν καταφέρει να συνεχίσει θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στον ημιτελικό από την 7η σειρά της εκκίνησης καθώς μετά την εγκατάλειψή του στον 3ο προκριματικό κατελαβε την 14η θέση της γενικής κατάταξης.


Ο Μίχας Θεοφάνης στους τρεις προκριματικούς αγώνες που έκανε σήμερα ήταν πραγματικά ασυγκράτητος, πετυχαίνοντας μια 9η μια 3η και μια 8η θέση. Πέρασε άνετα στον μεγάλο τελικό της KF κατακτώντας την 10η θέση της γενικής κατάταξης των προκριματικών.
Πλέον κοιτάει στα ίσια τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας του με όπλο την ταχύτητα του αλλά και την εμπειρία του από τους προηγούμενους αγώνες
Ξεκινάει την προσπάθεια του από την 5η σειρά της εκκίνησης στον ημιτελικό και θα παλέψει να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνετε μέσα στην πρώτη δεκάδα της κορυφαίας κατηγορίας στον κόσμο των αυτόματων καρτ.

Related

WSK Master Series 8093194785601265149

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item