WSK Euro Series - Zuera - H 1η μέρα - Ταχύτατος ο Μίχας

Με την 17η θέση στα χρονομετρημένα ανάμεσα σε 56 οδηγούς ξεκίνησε σήμερα ο Μίχας Θεοφάνης στην κατηγορία KF για το WSK Euro Series στην Zuera της Ισπανίας. 
Ο χρόνος του σταμάτησε στο 1:00.294 την στιγμή που ο pole man της κατηγορίας Ilott Callum πέτυχε στην διιαδικασία του Super Pole χρόνο 59.683.





H 17η θέση δίνει την δυνατότητα στον Έλληνα πιλότο να ξεκινάει τα προκριματικά του από την 4η σειρά της εκκίνησης.

Στους 2 πρώτους σημερινούς προκριματικούς συνάντησε αρκετές δυσκολίες καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του μοτέρ του.
Στον πρώτο προκριματικό τερμάτισε 15ος ενώ στον δεύτερο προκριματικό μια σύγκρουση τον ανάγκασε να εγκαταλείψει στον 6ο γύρο τερματίζοντας έτσι στην 22η θέση.

Παρόλα αυτά έχει την Κυριακή άλλους δύο προκριματικούς και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στον μεγάλο τελικό.


Στην κατηγορία ΚΖ1 στο πρώτο τελικό νικητής ήταν ο Marco Ardigo , αλλά ακυρώθηκε λόγω ενός τεχνικού προβλήματος και έτσι στην πρώτη θέση βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Max Verstappen. 
Ο Jonathan Thonon τερμάτισε 2ος, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ben Hanley

Στην κατηγορία ΚΖ2 στον πρώτο τελικό επικράτησε ο Marco Zanchetta μετά από μεγάλη μάχη με τον Joel Johansson.  Ο Jan Midrla όμως κατάφερε στον τελευταίο γύρο να κλέψει την 2η θέση από τον Johansson που αρκέστηκε τελικά στην 3η θέση

Στην KFJ άναψαν τα αίματα στο σκέλος των προκριματικών C-D όπου στην εκκίνηση έγιναν πολλές συγκρούσεις και χρειάστηκε να βγει κόκκινη σημαία.

Related

WSK Euro Series 5359895551894818950

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item