Πήρε έγκριση από την ΓΓΑ η Oμοσπονδία Aυτοκινήτου – Kαρτ

Το αυτονόητο.. πήρε σάρκα και οστά με την έγκριση της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και Καρτ (ΟΜΑΕ) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 
Χρειάστηκαν χρόνια προσπαθειών αγώνων και υποσχέσεων για να φτάσουμε στην πολυπόθητη έγκριση της Ομοσπονδίας του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην χώρα μας. 


Χρειάστηκε πρόσφατα να μείνει έκπληκτος ακόμα και ο πρωθυπουργός όταν έμαθε οτι δεν υπήρχε μέχρι σήμερα Ομοσπονδία στην Ελλάδα για ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Κος Μανώλης Χαλιβελάκης έχει δηλώσει ότι μετά την έγκριση της Ομοσπονδίας από την ΓΓΑ, είναι θέμα ημερών η ασφαλιστική κάλυψη των αγώνων κάτι που θα σημάνει και επίσημα την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Την μεγάλη είδηση επιβεβαίωσε στα ΜΜΕ ο ο Υφυπουργός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος δήλωσε πως οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομοσπονδία έφεραν ότι χρειαζόταν για να δοθεί η τελική έγκριση.

Πέρα από το γεγονός ότι όλα δείχνουν, ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά από τον Απρίλιο, είναι δεδομένο πλέον ότι τα πράγματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα αλλάζουν.

Με αυτή την εξέλιξη ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με τις σωστές κινήσεις και πάνω από όλα με την ορθή διαχείριση, έχει τις δυνατότητες να βγει από το "περιθώριο" καθώς δημιουργούνται τεράστιες προοπτικές υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Related

omae 726268715559919395

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Λαζαράκος Γιώργος21 Μαρτίου 2013 στις 9:52 π.μ.

    Θέλω να πιστεύω & ελπίζω να μην μείνουμε μόνο στους πανηγυρισμούς & στις βιαστικές κινήσεις όπως είναι η άμεση έναρξη των αγώνων. Ίσως τώρα με την δημιουργία της Ομοσπονδίας να είναι η χρυσή ευκαιρία να φτιαχτούν νέες βάσεις & απαραίτητες δομές ώστε το σπορ να αποκτήσει την αίγλη & το κοινό που του λείπει.
    Μιλώντας υπεύθυνα τουλάχιστον για τον τομέα του καρτ που ειδικεύομαι & για μένα είναι & η βάση των μηχανοκίνητων σπορ παγκοσμίως, αυτό που δεν λείπει τουλάχιστον αυτή την στιγμή είναι η προκύρηξη πρόχειρα σχεδιασμένων αγώνων & πρωταθλημάτων.
    Σκοπός της ομοσπονδίας πρέπει να είναι η δημιουργία δομών & αυστηρών κανόνων.
    Έλεγχος των στίβων-πιστών που πραγματοποιείται το καρτ αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Υποχρεωτική δημιουργία εγκεκριμένων Ακαδημιών καρτ ώστε οι νέοι ενδιαφερόμενοι να μάθουν σωστά τα νέα βήματα.
    Έλεγχος των επαγγελματιών του χώρου του καρτ ώστε να είναι σύνομοι με τους όρους που έχει ορίσει η ομοσπονδία.
    Δημιουργία εκ νέου προγράμματος αγωνιστικών εκδηλώσεων σε βάθος χρόνου.
    Όλα αυτά βέβαια για να γίνουν θα πρέπει υποχρεωτικά στην ομοσπονδία να υπάρχουν στελέχη που απλά ΑΓΑΠΟΥΝ το σπορ, έχουν την υπομονή & επιμονή για να δημιουργήσουν & δεν τους απασχολούν τα μικροσυμφέροντα & οι ''καρέκλες'' ώστε να μην φτάσουμε στο τραγικό αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε ένα ανάλογο όργανο με αυτό του παρελθόντος που θα έχει απλά ένα άλλο όνομα.
    Με σεβασμό & εκτίμηση,
    Λαζαράκος Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω την τιμή να γνωρίζω 2-3 ανθρώπους που αγαπούν το ΣΠΟΡ και το έχουν αποδείξει με πράξεις. Ο ένας είναι ο κύριος που δημιούργησε αυτό εδώ το site πριν από 2 χρόνια και έριξε φως στο Καρτοχωριό μας!

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να αλλάξει η εικόνα γιατι φέτος φτασαμε στον πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item