H παρουσία της Athens Kart Shop στο 4ο P.I.C.K. - Δελτίο τύπου

 Η «Athens Kart Shop» έλαβε μέρος στο 4ο PICK PATRAS συμμετέχοντας σε 2 κατηγορίες με 4 οδηγούς.
Στην κατηγορία Μίνι με τον ελπιδοφόρο Ντάρσυ Αλέξανδρο που μόλις στον δεύτερο χρόνο συμμετοχής του στο Καρτ και με την επίβλεψη του Γιάννη Ταμπακόπουλου όχι μόνο κατάφερε να έχει μια καλή παρουσία αλλά πανάξια ανέβηκε στο βάθρο στην θέση του 3ου νικητή και όλη την διάρκεια του διημέρου ήταν ταχύτατος και μετά την 14η θέση στα χρονομετρημένα του Σαββάτου,

 κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση πηρέ την 3η θέση στον ημιτελικό του Σαββάτου έκανε τον καλλίτερο χρόνο στο warm up της Κυριακής και στον τελικό οδηγώντας καταπληκτικά ανέβηκε στο βάθρο στην 3η θέση. Μια θέση εξαιρετική που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα του στο μέλλον. 

Στην κατηγορία Masters έλαβε μέρος με 3 οδηγούς τον Πολυπρωταθλητή Παύλο Ξυνό τον «μικρούλη» πρωταθλητή Χρήστο Σαγανά στην πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία κατηγορία μετά την ΜΙΝΙ και την JUNIOR (ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ΕΠΑ –ΟΜΑΕ για την ειδική άδεια που του έδωσε να τρέξει εκτιμώντας το ταλέντο του και την πείρα του) και τον Βέλγο επίσημο οδηγό του εργοστάσιου της TECNO Kenny Vermeylen. 

Μετά τις ελεύθερες δοκιμές και τα χρονομετρημένα του Σαββάτου αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα με τις ιδιαιτερότητες τις πίστας και των ελαστικών οι οδηγοί μας κατέκτησαν την 5η -7η-10η θέση αλλά και ταυτόχρονα μετέδωσαν πολλές πληροφορίες για το στήσιμο του σασί και το γραναζωμα των κινητήρων στους έμπειρους μηχανικούς τους Κ.Πάντο (Π. Ξυνός) Μ. Σαγανά (Χ. Σαγανάς) και στον πατέρα του μηχανικό (K. Vermeylen).

Μετά από εξαιρετική μελέτη των δεδομένων άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα και στο warm up της Κυριακής ο Παύλος Ξυνός έδειξε την ταχύτητα του του ανεβαίνοντας στην 3η θέση με τον Vermeylen στην 7η και τον Σαγανά στην 10η . 

Στον ημιτελικό μετά από μια συνετή και προσεκτική οδήγηση ο Kenny κατέκτησε την 4η θέση ο Παύλος την 5η και ο Χρήστος την 8η βελτιώνοντας αισθητά των χρόνο τους.

Στον μεγάλο Τελικό και μετά τις τελευταίες ρυθμίσεις στο σασί και τα ελαστικά οι οδηγοί μας κατέκτησαν την 1η θέση με τον Κeny Vermeylen την 5η θέση με τον Παύλο Ξυνο που ήταν ο ταχύτερος οδηγός του τελικού αλλά άτυχος με την εκκίνηση του που δεν του επέτρεψε να διεκδίκηση την νίκη και την 10η με τον Χρήστο Σαγανά ο οποίος κινήθηκε ταχύτατα για πρώτο του αγώνα στην ποιο δύσκολη κατηγορία. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την “ATHENS KART SHOP” στους οδηγούς μας τους μηχανικούς μας και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδος μας . 

Κ. Μιχαλόπουλος 


“ATHENS  KART  SHOP”    K. MΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Παπανικα  43  136 73  Αχαρναί  . Τηλ.  6977 576541   Εmail .  michalopouloskart@gmail.com
 

Related

Pick 1132960495103291658

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item