Δελτίο Τύπου Kart Club Hellas - Έναρξη συντονισμένων προπονήσεων

Το Kart Club Hellas ανακοινώνει την έναρξη των συντονισμένων προπονήσεων των οδηγών αγώνων καρτ στις πίστες καρτ της Αττικής. 
Αυτό το Σάββατο η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 30/03 στην πίστα καρτ των Μεγάρων. 
Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:







Προς όλα τα μέλη και φίλους του KA.R.T. Club Hellas… 
Σας ενημερώνουμε ότι αυτό το Σάββατο 23.03.2013 στην πίστα καρτ Kartodromo στις Αφίδνες θα γίνει η έναρξη των συντονισμένων προπονήσεων των οδηγών καρτ και θα βρίσκονται εκεί οι ομάδες : Rotax Hellas, CRG Hellas, Athens Kart Shop, Chatzis Racing Team, Zorri Motorsport, Nitro Kart Team, Intrepid Hellas, Maitos Racing Team, Zahos the Art of Kart, PRT Motorsport…. 
και όποιος οδηγός θέλει να πάρει μέρος σε αυτή την συντονισμένη προσπάθεια

Related

news 1132388956415276516

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item