Ωρα για WSK Master Series με 2 ελληνικές συμμετοχές

Ανάμεσα σε 205 οδηγούς θα βρεθούν οι 2 Έλληνες πιλότοι, "Κωνσταντίνος" και Μίχας Θεοφάνης την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου για τον πρώτο γύρο του  WSK Masters Series στη πίστα La Conca της Ιταλίας. 
Χτες και σήμερα οι δύο οδηγοί κάνουν τις πρώτες επίσημες δοκιμές τους και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. 

 O Μίχας Θεοφάνης θα αγωνιστεί στην κατηγορία KF, όπου παίρνουν μέρος 48 οδηγοί και θα βρεθεί ανάμεσα σε πολλά μεγάλα ονόματα. 
Βρίσκετε σε πολύ καλή φόρμα κάτι που έδειξαν και οι χρόνοι του τις τελευταίες μέρες των δοκιμών του και θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Την προσπάθεια του, υποστηρίζει η αγωνιστική ομάδα Baby Race που τον θεωρεί την αιχμή του δόρατος σε αυτόν τον αγώνα και ο Φώτης Μαιτός,  ενώ το καρτ με το οποίο θα τρέξει είναι ένα Tony Kart - Vortex.

Ο "Κωνσταντίνος" συμμετέχει στην κατηγορία ΜΙΝΙ, πρεσβεύοντας τους μικρούς πιλότους της Ελλάδας μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2012. Οι συνθήκες του αγώνα στην La Conca είναι πρωτόγνωρες για τον "Κωνσταντίνο" αλλά η μεγάλη του προσαρμοστικότητα και το ταλέντο του, δίνουν πολλές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αγωνιστική ομάδα που τον υποστηρίζει είναι η AB Motorsport Racing Team και θα τρέξει με καρτ Hero - Parilla.
Στην κατηγορία του βρίσκονται συνολικά 43 οδηγοί

Ζωντανά όλα τα αποτελέσματα των οδηγών τις επόμενες 3 μέρες εδώ:

 


Οι συνεργάτες του Kartnews που βρίσκονται στην La Conca θα μας στέλνουν όλα τα τελευταία νέα.



Related

WSK 17723343179389731

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item