Η βράβευση του Kartnews.gr από το Λουξ Cup στην Πάτρα

Την προηγούμενη Κυριακή στα πλαίσια της απονομής του Λουξ Cup, βραβεύτηκε το ηλεκτρονικό περιοδικό Kartnews.gr από την επιτροπή του κυπέλου Λουξ. 
Η βράβευση αυτή, ήταν το επιστέγασμα και η ηθική ανταμοιβή των προσπαθειών των τελευταίων δύο χρόνων  για αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση στον χώρο του καρτ στην Ελλάδα.

Μιλώντας για ελεύθερη και αντικειμενική  ενημέρωση η επιτροπή του κυπέλου Λουξ βράβευσε φέτος το Kartnews  σε αναγνώριση της υποστήριξης και της άψογης συνεργασίας προς το θεσμό, ένας θεσμός που ήταν επιμελώς "κρυμμένος" από τα ΜΜΕ που εκπροσωπούσαν τον χώρο του καρτ μέχρι την εμφάνιση του Kartnews.gr πρίν από 2 περίπου χρόνια.

Ένας θεσμός που μετρά στην Ελλάδα 15 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας, που είναι φτιαγμένος από οδηγούς για οδηγούς και κρατά ψηλά την σημαία του ήθους και της φιλικής ατμόσφαιρας σε κάθε του αγώνα, βάζοντας σε πρώτη μοίρα την διασκέδαση, την ευγενή άμμιλα και την ασφάλεια των οδηγών.

Μέσα από το Λουξ Cup έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα των αγώνων καρτ της Ελλάδας και είναι ο μόνος θεσμός που κρατάει ζωντανό το καρτ τα τελευταία χρόνια εκτός Αθήνας. 
Φέτος ειδικά, στόχος είναι όλοι οι αγώνες του να γίνουν στην επαρχία. (Πάτρα - Καλαμάτα - Σπάρτη)

Το Λουξ Cup αποτελέσε και αποτελεί τον πυρήνα του μεγαλύτερου θεσμού αγώνων καρτ που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και δεν είναι άλλος από τον διεθνή αγώνα μέσα στην πόλη της Πάτρας το P.I.C.K. Πάτρας που έκλεισε φέτος τα 4 χρόνια.


Στις κατηγορίες του, μπορούν να τρέξουν τα περισσότερα καρτ που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και ο ανταγωνισμός που προσφέρει στην κατηγορία Λουξ είναι ο μεγαλύτερος που υπάρχει για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά μετά την δημιουργία των 3 σκελών ανά αγώνα με το Β' σκέλος να ξεκινάει με την ανάποδη σειρά εκκίνησης. 

Παράλληλα είναι ο μοναδικός θεσμός που φιλοξενεί την κατηγορία των εξατάχυτων ειδικά μετά την καθίζηση των συμμετοχών τα τελευταία χρόνια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές των αγώνων να απολαμβάνουν κάθε φορά ένα μοναδικό θέαμα. 
Ονόματα όπως ο Μπέκος Αναστάσιος από την Εύβοια, ο Ραφαήλ Ορφανίδης από την Κόρινθο, ο Μοβσεσιάν Σέρκος και ο Ανδρεαδάκης Αλέξανδρος από την Αθήνα, ο Μίκης Καλογηράτος και ο Παυλόπουλος Σπύρος από την Πάτρα, ο Κυλινδρής Τριαντάφυλλος από την Λάρισα, ο Δούσης Θοδωρής από την Καλάματα είναι μερικοί μόνο από τους οδηγούς που κοσμούν με την παρουσία τους την κατηγορία Super των εξατάχυτων.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους, η προβολή προς το θεσμό και προς τους οδηγούς που έπαιρναν μέρος ήταν ανύπαρκτη, αλλά το Kartnews δεν θα μπορούσε να μείνει απαθές μπροστά στην προσπάθεια των ανθρώπων της επιτροπής από την Πάτρα, και του μεγάλου χορηγού, της εταιρείας αναψυκτικών Λουξ, που σε κάθε αγώνα είναι χορηγός των προσπαθειών των οδηγών.


Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Kartnews, Κος Ασημακόπουλος Χρήστος από τον Κο Φώτη Δούβρη.


Ευχαριστούμε θερμά, την επιτροπή του κυπέλου Λουξ, για την φετινή βράβευση και δίνουμε την υπόσχεση να αναδυκνείουμε τις προσπάθειες όλων των ελλήνων οδηγών αγώνων καρτ, ανεξάρτητα από τον θεσμό που συμμετέχουν, αρκεί το ήθος τους να είναι πάντα πιο μπροστά από τις επιδόσεις τους. 




Related

news 66014958049842355

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Μεγάλες αλήθειες από το Kartnews
    Συνεχίστε την καλή προσπάθεια
    Είμαστε μαζί σας
    Συγχαρητήρια για το βραβείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item