O Schumacher στο WSK Euro Series - Η πρώτη του επίσημη επανεμφάνιση στα καρτ μετά την Formula 1

Για πρώτη φορά ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος της F1 Michael Schumacher το Σαββατοκύριακο από 28/2 έως 3/3/2013 θα πάρει μέρος στον 1ο αγώνα του WSK Euro Series 2013, στην πίστα La Conca της Ιταλίας.
 Εκτός από τον Schumi που δίνει τεράστια λάμψη στον αγώνα με την παρουσία του στην La Conca θα παρελάσουν όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί. Πιο αναλυτικά:




Στον αγώνα αυτόν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον διεθνώς για τις μεγάλες κατηγορίες KZ1/KZ2 που θα αγωνισθούν μαζί και θα βαθμολογηθούν χωριστά, καθώς θα συμμετάσχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου: Jonathan Thonon, Davide Forè, Max Verstappen, Arnaud Kozlinski, Jeremy Iglesias, Paolo del Conto, Anthony Abbasse, Rick Dreezen, Mirko Torsellini, Jorrit Pex, Camponeschi Flavio κ.α.

Το πιο σημαντικό είναι οτι θα δώσει και η Ελλάδα το παρών με δύο σπουδαίες ελληνικές συμμετοχές στις κατηγορίες KF και MINI.

Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές των εξατάχυτων οδηγών KZ1/KZ2 που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Schumacher ή αν προτιμάται.. που ο Schumacher θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί τους.



Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα καταφέρει με την τεράστια εμπειρία του ο Γερμανός πιλότος απέναντι στους κορυφαίους του είδους που σίγουρα θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν μπροστά του.

Για την οικογένεια Schumacher υπάρχει διπλό ενδιαφέρον για τον αγώνα, αφού εκτός από τον πατέρα στην ΚΖ1 των εξατάχυτων καρτ, θα συμμετάσχει και ο υιός στην KFJ Mick Betsch (όπως πάντα με το επώνυμο της μητέρας του).






Related

WSK Euro Series 2427585433634718554

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item