Εικόνα και ήχος από την προπόνηση στην Αγία Μαρίνα

Η πίστα της Αγίας Μαρίνας ζωντάνεψε και αυτό το Σαββατοκύριακο με την παρουσία περισσότερων από 20 οδηγών. Την Κυριακή βρέθηκαν στην πίστα και 7 εξατάχυτα προσφέροντας θέαμα και ήχο καθώς η πίστα της Αγίας Μαρίνας φημίζεται για την ακουστικότητα της! 
 Οι νέες κερκίδες που έχουν τοποθετηθεί στην πλαγιά του βουνού, το άνετο πρόσθετο parking και οι πρόσφατες ανακαινήσεις που έχουν γίνει, έχουν αφήσει στους οδηγούς καλές εντυπώσεις, 



γιαυτό και σύντομα η πίστα της Αγίας Μαρίνας θα φιλοξενήσει μερικές από τις εκδηλώσεις του Kartnews.  

Οι αγωνιστικές ομάδες που βρέθηκαν στην πίστα ήταν η Maranello Hellas και η Rotax Hellas.
Εκτός από την παρέα των εξατάχυτων με τους Μοβσεσιάν, Λέντζο, Κουκουλέτα, Κατίκα, Γεωργάνα, Σταματέλο και Ασημακόπουλο στην πίστα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο και οι Παυλίδης, Σωτηρόπουλος, Στεργίου, Αρμευτής και Μαραγκός που προετοιμάζονται και για το 1ο Kartnews Time Attack.


Δείτε τα video που ακολουθούν:








Χορηγός άρθρου:



Related

video 1005855210835748684

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item