Kartnews Racing Club - Η Ιδρυτική διακύρηξη

Μετά από αρκετές ζυμώσεις μεταξύ των οδηγών ξεκινά η δημιουργία του Kartnews Racing Club. 
Η κεντρική φιλοσοφία και ο σκοπός της ίδρυσης του συγκεκριμένου club είναι να ανοίξει ο δρόμος για βελτίωση των συνθηκών που αγωνίζονται οι οδηγοί που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το αγωνιστικό καρτ στην Ελλάδα. 

Οι πρώτοι στόχοι είναι: 






Συσπείρωση των οδηγών που θα συμμετέχουν στο club, δημιουργία σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας (website, sms, social media κ.τ.λ.π.) για άμεση λήψη αποφάσεων με δημοκρατικές διαδικασίες καθώς όλα τα μέλη θα έχουν ίσα δικαιώματα. 

Δεν θα υπάρχει η έννοια του διοικητικού συμβουλίου παρά μόνο ίσως των εκπροσώπων για τις αξιώσεις των οδηγών ως προς τρίτους. 

Τα μέλη θα μπορούν να απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις από πίστες και επαγγελματίες που σχετίζονται με το άθλημα μας, καθώς και προνομιακές τιμές σε αγώνες και εκδηλώσεις που αφορούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό. (Ήδη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες παροχές από επαγγελματίες του χώρου.) 

Σημαντική υπηρεσία του Club θα είναι η επικοινωνιακή προώθηση των οδηγών με δελτία τύπου και αφιερώματα από την αγωνιστική τους δράση, ενώ θα γίνουν και ομαδικές προσπάθειες χορηγίας για τους αγώνες και τις εκδηλώσεις που θα συμμετέχουν.

 Άμεσο στόχο αποτελεί και η αναζωογόνηση του καρτ στην επαρχία με δημιουργία εκδηλώσεων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές με φθηνά ομαδικά πακέτα εκδρομών, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν προσπάθειες και για ομαδικές εκδρομές στην Ιταλία για προπονήσεις ή αγώνες. 

Στις άμεσες προτεραιότητες είναι η υλοποίηση αγωνιστικών σεμιναρίων με την αρωγή ή μη των αρμοδίων αρχών του σπορ καθώς και η επικοινωνιακή προώθηση του καρτ γενικότερα με την χρήση τηλεοπτικών σποτ. 

Ιδιαίτερα έμφαση θα δοθεί σε τομείς που αφορούν την ασφάλεια στις όποιες αγωνιστικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ελλάδα. 

Μέλος στο Club μπορούν να γίνουν μόνο οδηγοί και μόνο κατόπιν σύστασης από οδηγό που είναι ήδη μέλος. Όσο εύκολα θα μπορεί να γίνει κάποιος μέλος τόσο εύκολα θα μπορεί να διαγραφεί εάν τεθεί τέτοια πρόταση και την ψηφίσουν οι υπόλοιποι οδηγοί, ανεξάρτητα από την συνδρομή του. Βασική αιτία διαγραφής θα αποτελεί η έλλειψη ήθους και σεβασμού προς τα υπόλοιπα μέλη καθώς και η αδράνεια του μέλους.

Σκοπός είναι να υπάρχει πάντα ένα υγιές κλίμα και να αναδεικνύεται η ευγενής άμιλλα μεταξύ των αθλητών - οδηγών ενώ σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί ο μεγάλος και ανούσιος αριθμός μελών. 

Οι στόχοι και οι επιδιώξεις του Club θα αναπροσαρμόζονται διαρκώς ανάλογα με τις προτάσεις που θα υποβάλουν και θα ψηφίζονται από τα μέλη του. 

Τα μέλη θα χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα θέλουν να απολαμβάνουν. 

Προς το παρόν είναι διαθέσιμες 2 κατηγορίες που είναι χωρίς συνδρομή. 
Μόλις ολοκληρωθούν τα πακέτα υπηρεσιών, θα προκύψουν και οι ετήσιες συνδρομές 

Απλό μέλος: Χωρίς συνδρομή 
Το κάθε νέο μέλος για ένα "δοκιμαστικό" χρονικό διάστημα θα μπορεί να εγγράφεται στο club δωρεάν, έχοντας ίσα δικαιώματα στην λήψη αποφάσεων και υποβολής προτάσεων και προτεραιότητα στις εκδηλώσεις του Club. 
Το απλό μέλος θα έχει πάντα το δικαίωμα να παραμείνει χωρίς συνδρομή εφόσον δεν του το επιτρέπουν οι οικονομικές του δυνατότητες ή δεν το ενδιαφέρουν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά θα είναι υποχρεωμένο να συνεισφέρει ενεργά με την παρουσία του, στις εκδηλώσεις του club.

Επίτιμο μέλος ή μέλος Χορηγός: Δωρεάν Συνδρομή ή Ελεύθερη χορηγία 

Είναι ο καθένας ενεργός οδηγός ή βετεράνος ή ιδιώτης που μπορεί να φανεί χρήσιμος με τις συμβουλές του προς τα υπόλοιπα μέλη. 
Δεν έχει δικαίωμα στην λήψη αποφάσεων ενώ αν είναι χορηγός δικαιούται διαφημιστικής προβολής ανάλογα με το ύψος της χορηγίας του, η οποία θα διατίθεται και προς όφελος των υπολοίπων μελών.

Όποιος οδηγός επιθυμεί να γίνει μέλος θα πρέπει να αναφέρει και από ποιον είναι προτεινόμενος από την λίστα των ήδη υπαρχόντων μελών που θα αναρτηθεί σύντομα και θα μπορεί να το κάνει γραπτώς αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τον εξοπλισμό του, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας στο e-mail: info@kartnews.gr  ή στο τηλέφωνο 6984433887 

Όποιος αντιπρόσωπος ή επαγγελματίας του χώρου θέλει να υποβάλει προσφορά προϊόντων ή υπηρεσιών θα μπορεί να το κάνει γραπτώς στο info@kartnews.gr 

Η νομική κάλυψη του Club είναι χορηγία του Ομίλου εταιρειών της SmartDeal Group που εδρεύει στο Μενίδι Αττικής και έχει και την νομική κάλυψη του ηλεκτρονικού περιοδικού Kartnews.gr. 

Την ιδέα της ίδρυσης και τους σκοπούς του Club την υποστηρίζει αυτή την στιγμή μια ομάδα 20 οδηγών που αποτελούν και τυπικά τα "ιδρυτικά" μέλη και σύντομα τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν.

Related

news 7657339817844195285

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item