18ο Winter Cup - Lonato - Αναλυτικά αποτελέσματα των τελικών

Ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες το 18ο Winter Cup στην πίστα South Garda του Lonato με τους τελικούς των κατηγοριών KF2, KZ2 και KF Junior. 
To ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε με την συμμετοχή του Θεοφάνη Μίχα στο repechage της κατηγορίας KF2 όπου κατέλαβε την 16η θέση και δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς.
Έδειξε όμως ότι δεν του λείπει η ταχύτητα και είναι θέμα χρόνου να τον δούμε πιο ψηλά. Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Στην KZ2 ο Paolo De Conto με Birel-TM είδε πρώτος την καρό σημαία, αλλά λόγω μιας ποινής που δέχτηκε κατέλαβε την 6η θέση, και έτσι πρώτος στο βάθρο ανέβηκε ο Charles Leclerc με ART GP-TM, δεύτερος ο Ben Hanley, πάλι με ART GP-TM, και τρίτος ο Davide Fore με CRG-Maxter.



Στην κατηγορία KF2 ο Max Verstappen με CRG-TM επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πέτυχε άλλη μια μεγάλη νίκη, δεύτερος ο Armand Convers με Kosmic-Vortex ενώ τρίτος στο βάθρο ανέβηκε ο Martin Kodric με FA Kart-Vortex. 



Στην KFJ την πρώτη θέση πήρε ο Ιταλός Alessio Lorandi με Tony-Vortex, δεύτερος ήρθε ο Martijn Van Leeuwen με Zanardi-Parilla και τρίτος ήρθε ο Daniel Ticktum με FA Kart-Vortex.

 

Related

WSK 3760156063862133325

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item