Θετική η παρουσία του Μίχα στα προκριματικά του Winter Cup

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο τα προκριματικά στο Winter Cup στο Lonato και ο Έλληνας πιλότος Μίχας Θεοφάνης πέτυχε μια 8η και μια 9η θέση σε δύο από τους 5 προκριματικούς κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις,




 ενώ στους υπόλοιπους τρεις η τύχη δεν του έκανε το χατίρι, καταλαμβάνοντας μια 15η, μια 22η και μια 27η θέση. Τα αποτελέσματα αυτά τον φέρνουν στην 45η θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 85 κορυφαίους πιλότους τον KF με 81βαθμούς ποινής.

Άρχοντας των προκριματικών των KF, o Ολλανδός πιλότος Max Vestappen που πέτυχε 4 νίκες στους πέντε αγώνες ενώ στον προκριματικό που έτρεξε με τον Ελληνα πιλότο πήρε την 9η θέση.


Related

WSK 4644058057222151740

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item