Πανέτοιμος ο Μίχας Θεοφάνης για το WSK Master Series

Πανέτοιμος ο έλληνας πιλότος Μίχας Θεοφάνης για τον πρώτο του αγώνα φέτος στο WSK Master Series που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 31/01 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3/2, στην Ιταλία στην πίστα La Conca. Ο Μίχας θα πάρει μέρος στην κατηγορία KF  και θα βρεθεί ανάμεσα σε 49 κορυφαίους οδηγούς από όλο τον κόσμο. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του έλληνα οδηγού:





Την τεχνική υποστήριξη του, έχει αναλάβει ο Φώτης Μαιτός και συμμετέχει στην αγώνα με την BABYRACE που του παρέχει τον εξοπλισμό.

Η αποστολή του Μίχα Θεοφάνη έφθασε στην Ιταλία από την προηγούμενη Πέμπτη και από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του στην πίστα της La Conca καταγράφοντας από την πρώτη μέρα πολύ καλούς χρόνους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον οδηγό μας δήλωσε:

"Από την Πέμπτη που φτάσαμε στην La Conca έχει ξεκινήσει η προετοιμασία μας για τον πρώτο μεγάλο φετινό αγώνα. Η αγωνιστική μου ομάδα BABYRACE μας υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και μας παρέδωσαν όλο τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλσμό και τα καρτ για τον αγώνα.

Την πρώτη μέρα οι δοκιμές έγιναν με βρόχινες συνθήκες, αλλά οι χρόνοι μας ήταν πολύ καλοί εώς απρόσμενα καλοί και στο κλείσιμο της ημέρας είχαμε Best Times ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες και σε καλούς οδηγούς.

Το Σάββατο πρωί ο καιρός ήταν ενδιάμεσος αλλά το απόγευμα στέγνωσε η πίστα. Καταγράψαμε πάλι πολύ καλούς χρόνους ανάμεσα σε πολύ καλούς οδηγούς. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς υπάρχουν πολύ μεγάλα ονόματα στην KF ενω φέτος  έχουν έρθει και από την KF3 οι Strol και Illot.

Οι πρώτοι δεκαπέντε πιλότοι είναι μέσα σε 2 γραμμές (δέκατα) και οι δοκιμές δείχνουν ότι είμαι μέσα σε αυτούς.

Ο μηχανικός μου Φώτης Μαιτός μέχρι στιγμής δείχνει να στέκεται πολύ καλά απέναντι στα εργοστασιακά θηρία και όλοι στην Babyrace του το έχουν ήδη αναγνωρίσει.

Νοιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και πιστεύω να κάνω το καλύτερο που μπορώ."



Ευχόμαστε στον Μίχα Θεοφάνη ότι καλύτερο στον πρώτο του φετινό Διεθνή αγώνα.

Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση τις επόμενες μέρες τόσο για τον "Κωνσταντίνο" που συμμετέχει στην κατηγορία ΜΙΝΙ όσο και για τον Μίχα Θεοφάνη που συμμετέχει στην κατηγορία KF, και εκπροσωπούν την Ελλάδα στον πρώτο μεγάλο διεθνή αγώνα της χρονιάς με περίπου 200 πιλότους από όλο τον κόσμο.

Related

WSK 9157123868777107289

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item