Θέλεις να γίνεις ο πρώτος Έλληνας οδηγός στη Formula?

Δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Virtual Racing Talents Formula.

 Το 1ο Ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας με απόλυτους εξομοιωτές – μονοθέσια τύπου Formula και απευθείας αναμετάδοση στο internet είναι πλέον πραγματικότητα!! 




To Virtual Racing Talents (V.R.T) Formula δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 16 ετών και άνω, να συμμετέχουν σε ένα πρωτοποριακό πρωτάθλημα αγωνιστικής οδήγησης, βασισμένο σε εξομοιωτές τύπου formula επαγγελματικών προδιαγραφών. 

Το έπαθλο 
Το V.R.T Formula σε συνεργασία με την ακαδημία εκπαίδευσης οδηγών Formula “Virage Racing Academy ” στην Ισπανία, απο την οποία έχουν αναδειχθεί πολλοί από τους σημερινούς επαγγελματίες πιλότους της F1, όπως οι Sergio Perez,Vitaly Petrov,Charles Pic, προσφέρουν στον νικητή ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο εκπαίδευσης και οδήγησης μονοθέσιου formula renault στην πίστα Ricardo Tormo (επίσημη πίστα δοκιμών F1), δίνοντας του την ευκαιρία να τραβήξει τα βλέματα του κόσμου της FORMULA πάνω του!! 


Το πρωτάθλημα θα διαρκέσει 8 μήνες και θα διεξαχθεί απο 24/03/2013 εως 30/11/2013, στο VRT Formula Club, που βρίσκεται στον Νέο Κόσμο.

Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος θα μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο, στην επίσημη ιστοσελίδα του V.R.T. Formula.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του V.R.T Formula  www.vrtformula.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: AGENDA S.A (τηλ. 210 6147070)

Related

VRT Formula 8574064037743547818

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item