Ταχύτατος ο "Κωνσταντίνος" στο WSK COLLECTIVE TEST στη La Conca

Ο Έλληνας Πρωταθλητής της MINI 60 "Κωνσταντίνος" με την επίβλεψη του Davide Fore και ο Ιταλός "Skeed" είναι οι ταχύτεροι στην ΜΙΝΙ60 για το WSK COLLECTIVE TEST στη La Conca Με μια μέρα παράταση στο WSK Collective test, αφού ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει Πέμπτη 31 Ιανουαρίου αντί Τετάρτη, όπως τις προηγούμενες χρονιές, ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ιταλική πίστα La Conca η πρώτη επίσημη διοργάνωση του WSK εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. 


Αυτές τις ημέρες του Winter Test η πίστα La Conca έγινε τόπος συνάντησης και επικοινωνίας των οδηγών. Ολες οι μεγάλες αγωνιστικές ομάδες και πάνω απο 150 οδηγοί έδωσαν το αγωνιστικό παρόν, σε μια τετραήμερη προπόνηση για την δοκιμή του εξοπλισμού τους. 

 Ο "Κωνσταντίνος" υπό τη συνεχή επίβλεψη του 5 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Davide Fore, ο οποίος ανέλαβε πλέον επίσημα την εκπαίδευση και υποστήριξή του, με CRG και την αγωνιστική ομάδα ΑΒ Motorsport Racing Team έχοντας στο ενεργητικό του όλες τις καρώ σημαίες στην κατηγορία του στην Ελλάδα το 2012, έφτασε στη πίστα χθές Σάββατο πρωί. 

Αν και για πρώτη φορά στη La Conca, και με λάστιχα Le cont, ταλαιπωρημένος από το ταξίδι και την γρίπη, στην προπόνηση του Σαββάτου (4 σκέλη) κατάφερε να μειώνει απο σκέλος σε σκέλος και να πετύχει τελικά το δεύτερο καλύτερο χρόνο, μένοντας πίσω απο τον Ιταλό Skeed, μόνιμο κάτοικο Lecce και γνώστη της πίστας, κατά 0,2sec. 

Σήμερα Κυριακή (6 σκέλη), o "Κωνσταντίνος" με CRG - IAME, και ο Ιταλός "Skeed" με ΤΟΝΥKART - LKE , συνέχισαν την "μάχη" με θεαματικές συνεχείς εναλλαγές και ανατροπές στην κορυφή απο σκέλος σε σκέλος με την διαφορά να περιορίζεται μόλις στο 0,1sec και τελικώς τις νίκες στα σκέλη να μοιράζονται. 

Μια ιδιαίτερα σημαντική προπόνηση - δοκιμή αφού ο "Κωνσταντίνος" έκλεισε την συμμετοχή του για το WSK Master Series και ο πρώτος αγώνας είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Εμείς του στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για τη μεγάλη αυτή προσπάθειά του και πάντα νίκες! 

Το Σάββατο στη La Conca βρέθηκε για προπόνηση και ο γνωστός μας απο την ΜΙΝΙ60 του Ελληνικού Πρωταθλήματος Mert Dalkiran, ο οποίος όμως δεν θα λάβει μέρος στο WSK.

Related

WSK 6618846082524231798

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item