Πανέτοιμη η Maranello Kart για το 2013 - Δελτίο Τύπου

Η εργοστασιακή ομάδα της MARANELLO KART Srl είναι πλέον έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ισχυρός και επιδέξιος De Brabanter έχει μόλις προσχωρήσει στην ιταλική ομάδα. Για το 2013, με την MARANELLO KART επίσης θα τρέχουνε οι εξαιρετικοί Ιταλοί οδηγοί Marco Zanchetta και Massimo Dante, και ο Δανός Αndrea Hansen. 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά το δελτίο τύπου:


Massimo Dante
 Η εργοστασιακή ομάδα της MARANELLO KART Srl είναι πλέον έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ισχυρός και επιδέξιος De Brabanter έχει μόλις προσχωρήσει στην ιταλική ομάδα.

Για το 2013, με την MARANELLO KART επίσης θα τρέχουνε οι εξαιρετικοί Ιταλοί οδηγοί Marco Zanchetta και Massimo Dante, και ο Δανός Αndrea Hansen.Lonato del Garda (Brescia-Ιταλία). Τα νέα της Maranello Kart για το 2013 είναι ότι εντάχθηκαν στο δυναμικό της κορυφαίοι οδηγοί, έτοιμοι να αγωνιστούνε για την ιταλική ομάδα στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το 2013, ο βέλγος Yannick De Brabander θα αγωνίζεται για την Maranello Kart στην κατηγορία KZ1 και οι Ιταλοί Marco Zanchetta και Massimo Dante μαζί με τον Δανό Andrea Hansen θα αγωνίζονται στην κατηγορία στην ΚΖ2.




Yannick De Brabander
Βασικός οδηγός θα είναι ο βέλγος Yannick De Brabander που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους ταλαντούχους οδηγούς.
Ο De Brabander έχει πετύχει ένα σερί εξαιρετικών αποτελεσμάτων τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη δεύτερη θέση στην KZ1 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2011 στο Genk, με μια αξέχαστη μονομαχία με τον Jonathan Thonon.
Ο Yannick De Brabander είναι 22 ετών και κατάγεται από το Boechout στο Βέλγιο. Επιστρέφει φέτος στην Maranello Kart, μιας και εδώ ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα.
Ο Βέλγος οδηγός πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με Maranello Kart στην KZ2 στο Winter Cup του Lonato στις 17 Φεβρουαρίου.
O κύριoς στόχος του για το 2013 είναι το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα KZ1, εκτός από κάποιους αγώνες στο WSK Euro Series.info





Marco Zanchetta
Επίσης, δυνατοί οδηγοί είναι οι ιταλοί Marco Zanchetta, πρωταθλητής του WSK Master Series 2011, και Massimo Dante 1ος στο Πρωτάθλημα Italia 125 2012 και 2ος στο ιταλικό Πρωτάθλημα KZ2 2012. Στην ΚΖ2 θα αγωνίζεται επίσης για την Maranello Kart o Δανός Andrea Sebastian Hansen με technical engineer τον Wim Eyckmans, στο ντεμπούτο του στην κατηγορία KZ2, ερχόμενος από εξαιρετικά αποτελέσματα όπως 3η θέση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα ΚΖ2 2011.





Andrea Sebastian Hansen
Μια άλλη σημαντική καινοτομία για την Maranello Kart το 2013 είναι ότι αναλαμβάνει νέος τεχνικός διευθυντής ο Stefano GRIGGIO, ως νέος υπεύθυνος της αγωνιστικής ομάδας και της εξέλιξης των Maranello karts.
Μεγάλη ικανοποίηση για τον Luca Iannaccone, General Manager της Maranello Kart, για τις νέες μεταγραφές του 2013:
 «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το τι μπορώ να περιμένω από την φετινή σεζόν. Χάρη στα νέα εξελιγμένα πλαίσια μας, RS7 και RS10, στις νέες μεταγραφές των De Brabander, Zanchetta και Hansen και την παρουσία ενός άξιου τεχνικού διευθυντή, όπως ο Stefano GRIGGIO, είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις διεθνείς αγωνιστικές συναντήσεις με στόχο πάντα τις πρώτες θέσεις."

 Εν τω μεταξύ, αυτές τις μέρες, η Maranello Kart συμμετέχει στην διεθνή έκθεση καρτ στο Οffenbach της Γερμανίας σε κοινό περίπτερο με το εργοστάσιο της CRG.




Related

news 3960448996042778816

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item