Αφιέρωμα στον Κωνσταντινέα Ισίδωρο (Τάκη)

Ο Κωνσταντινέας Ισίδωρος ή Τάκης ή κολητός όπως είναι το παρατσούκλι του είναι ένας από τους μακροβιότερους ενεργούς οδηγούς αγώνων καρτ. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το χαμόγελο, η καλή διάθεση και το ευ αγωνίζεσθαι. 
Πρόθυμος πάντα να βοηθήσει τους συναθλητές του καθώς πέρα από την επιτυχία στους αγώνες του, τον ενδιαφέρει και όλοι οι υπόλοιποι να πηγαίνουν καλά και να απολαμβάνουν το καρτ.


Ένα άλλο ρεκόρ του Τάκη πέρα από τις επιτυχίες του στους αγώνες είναι ότι συνεργάζεται με την ομάδα της Maranello Hellas για περισσότερα από 12 χρόνια και ίσως είναι ο οδηγός με τα περισσότερα χρόνια σε μια αγωνιστική ομάδα!

Γεννήθηκε το 1975 και το πρώτο του καρτ το απέκτησε το 1992 σε ηλικία 17 ετών όπου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Έτρεξε για πρώτη φορά σε αγώνα με τον αδερφό του Στέφανο το 1994 στον Ασπρόπυργο στην σημερινή πίστα SpeedPark.



To 1996 πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Εθνική 100 και κατέκτησε την 2η θέση κάνοντας μια σπουδαία χρονιά.

Από το 1998 εώς το 2001 έκανε μόνο προπονήσεις ενώ παράλληλα βρισκόταν στην Formula 3 με την ομάδα του Χρυσάφη. 

Το 2002 επέστρεψε στους αγώνες καρτ παίρνοντας μερος σε αγώνες κυπέλων κατακτώντας την 2η θέση σε 3 αγώνες στην κατηγορία των εξατάχυτων καρτ.

Το 2003 έτρεξε με 125 αυτόματο κατακτώντας μια 3η θέση και την 5η θέση της γενικής κατάταξης ενώ το 2004 έκανε άλλους 2 αγώνες. 

Το 2005 πήρε ξανά μέρος στο πρωτάθλημα στην κατηγορία ICC και κατέκτησε την 6η θέση του πρωταθλήματος.

Το 2007 έκανε μόνον ένα αγώνα στο Rotax Max Challenge με DD2 Rotax και πήρε την 3η θέση.



Το 2009 πήρε μέρος σε έναν αγώνα EasyKart και κατέκτησε και εκεί βάθρο παίρνοντας την 3η θέση ενώ πήρες μέρος και σε 2 αγώνες του Λουξ Cup κατακτώντας την 4η θέση. Την ίδια χρονιά απέκτησε και τις πρώτες του εμπειρίες στην Formula Gloria.


To 2011 ακολούθησε τον θεσμό των Kartnews Time Attack κατακτώντας την 5η θέση της γενικής κατάταξης ενώ έτρεξε και σε δύο αγώνες του Λουξ Cup στην κατηγορία των εξαταχυτων καρτ.

 Το 2012 πήρε μέρος σε ένα Time Attack κατακρώντας μια 5η θέση ένω έτρεξε και στο AEGEAN ENDURANCE κατακτώντας την 3η θέση.

Το τελευταίο διάστημα είναι ενεργό μέλος της ομάδας των μηχανικών της Maranello Hellas ενώ παράλληλα ετοιμάζεται δυναμικά για την επάνοδό του στους αγώνες το 2013 με ένα εξατάχυτο καρτ Maranello - TM KZ10B.




Tου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει να γράφει αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Related

news 7018522056342929611

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item