PRT Racing Academy 2013 - Δελτίο Τύπου

H PRTMotorsport με την πολύχρονη πείρα της στο χώρο του καρτ, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στους ελληνικούς αγώνες και να έχει συγκεντρώσει Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς αλλά και Παγκόσμιους τίτλους. 



 Η αγωνιστική ομάδα PRT Motorsport, υπό την επίβλεψη του Team Manager Γιώργου Πολυχρονίδη και των έμπειρων μηχανικών του, προπονεί και υποστηρίζει οδηγούς αγώνων καρτ από το πρώτο στάδιο της αγωνιστικής τους καριέρας. 

Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργεί οδηγούς με προοπτική εξέλιξης σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 


 Φέτος η PRT Motorsport θα προωθήσει ένα νέο πρόγραμμα αγωνιστικής εκπαίδευσης, για αρχάριους οδηγούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες ή απλά θέλουν να ασχοληθούν με ένα νέο hobby που θα τους «κόψει» την ανάσα! 

Η οργανωμένη εκπαίδευση θα διαρκεί 2-3 ώρες ημερησίως (ανάλογα το πρόγραμμα της εκάστοτε πίστας που θα επισκέπτεται η ομάδα) και θα συμπεριλαμβάνει το κόστος της εκπαίδευσης, τεχνική υποστήριξη, το εισιτήριο της πίστας και τον εξοπλισμό του καρτ *. 




Οι προπονήσεις θα γίνονται Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και οι οδηγοί θα έχουν την δυνατότητα ευέλικτης επιλογής ημέρας κάθε εβδομάδα. 


Το κόστος της ημερήσιας εκπαίδευσης ξεκινάει από τα 150,00 ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε στο 2105575511. 

* Τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν επιβαρύνουν τον οδηγό.

Related

PRT 8658117293335296704

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item