Σενάρια τίτλου για την Formula 1

Με έναν αγώνα να απομένει για το φετινό πρωτάθλημα της Formula1, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του 3ου τίτλου στην καριέρα του.  Τα σενάρια για να πανηγυρίσει ο μεγάλος αντίπαλός του Φερνάντο Αλόνσο είναι πολλά καθώς μαθηματικά τίποτα δεν έχει κριθεί, αν και μόνο από θαύμα θα χάσει τον τίτλο ο Φέτελ. Στο μαγικό κόσμο του μηχανοκίνητου όμως θαύματα συμβαίνουν συχνά οπότε..:










O Φερνάντο Αλόνσο έχει δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να τερματίσει μόνο στην πρώτη τριάδα στα τρία από τα τέσσερα σενάρια τίτλου που υπάρχουν. 

Το πρώτο είναι ότι ο Φέτελ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αν πλασαριστεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Αλόνσο, αφού ακόμα και στην ισοβαθμία υπερτερεί στις νίκες. 

Το δεύτερο σενάριο είναι πως ο Γερμανός πιλότος θα πρέπει να τερματίσει από την πέμπτη μέχρι την έβδομη θέση και ο Αλόνσο μόνο στην πρώτη για να πανηγυρίσει αυτός τον τρίτο τίτλο στην καριέρα του. 

Τρίτο σενάριο είναι να δει την καρό σημαία ο Φέτελ από την όγδοη ή ένατη θέση και ο Αλόνσο πρώτος ή δεύτερος. 

Τέταρο, τελευταίο και καλύτερο σενάριο για τον Ισπανό πιλότο της Ferrari είναι ο Φέτελ να τερματίσει από δέκατος και κάτω, ή να βρεθεί εκτός των βαθμών, καθώς τότε θα του αρκεί μια θέση στην πρώτη τριάδα. 

Και όσο τα σενάρια παίζουν τα fan club των διάσημων πιλότων ελπίζουν και αγωνιούν.

Δείτε τα Fan Club των οδηγων στο FB.

Fernando Alonso

Sebastian Vettel

Related

F1 news 8670201006704001856

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item