Η απόφαση του Δικαστηρίου για τις Διεθνείς Αδειες της Rotax

Η απόφαση του Δικαστηρίου για τις Διεθνείς Αδειες της Rotax βγήκε χθές και ήταν αρνητική για την ΕΛΟΑΑΜ-ΣΦΙΚΑ-ROTAX. 

Το αίτημα για διαταγή έκδοσης διεθνούς αδείας απερρίφθη από το δικαστήριο που έγινε την Δευτέρα 19/11/2012 και δικαίωσε την ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ. 
Από κύκλους προσκείμενους στην ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ έγινε σαφές ότι: 


"Πέρα απο όλες τις υπόλοιπες δικαιώσεις που είχε η ΕΘΕΑ για το θέμα αυτό σε κάθε επίπεδο (Γενική Γραμματεία, Αστυνομία, συναρμόδια Υπουργεία, μέχρι και γραφείο Πρωθυπουργού) μετά την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα δημοσιότητα που δόθηκε από την άλλη πλευρά, δικαιώθηκε και δικαστικώς. 
Επιβεβαιώθηκε δηλαδή με τον πλέον ΕΠΙΣΗΜΟ τρόπο ότι η ακολουθούμενη μέχρι τώρα διαδικασία διεξαγωγής αγώνων από την ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ είναι η μόνη νόμιμη οδός, την οποία οφείλουμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να εφαρμόζουμε. 
 Η αλήθεια και η νομιμότητα δεν συμβαδίζει αναγκαστικά με το πλήθος και το θόρυβο."

Related

Rotax 2227786292115016288

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Eiste apla tragikoi. Theloume kai Formula 1 na kanoume sthn Ellada.Mas vlepoune oi ksenoi kai gelane kai osoi eimaste sto ekswteriko prospathoume na dwsoume allh eikona gia th xwra mas alla eseis ekei to xava sas. Anti na afhsete ta paidia na pane sto ekswteriko na mas ekproswphsoun eseis kolate twra se xartia kai adeies. Twra ta thumithikate ta grafeiokratika..Elladara.

    Arvanitakis Vagelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item