Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Καρτόδρομο

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Φιλανθρωπική εκδήλωση, στο Kartodromo Αφιδνών για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής Πειραιώς και Εκάλης. 
Η στιγμή που περισσότερο από όλους την περιμένουν οι μικροί μας φίλοι έφτασε. Παιδάκια των παραπάνω ιδρυμάτων, θα έχουν τη δυνατότητα συνοδήγησης σε αγωνιστικά αυτοκίνητα στο πάντοτε φιλόξενο Kartodromo. 


Προσκεκλημένοι θα είναι καταξιωμένοι οδηγοί αγώνων, ένας από αυτούς ο Λευτέρης Σωτήρχος, που θα οδηγήσουν με συνοδηγούς τα παιδιά, αλλά και πολλοί ακόμα άνθρωποι του χώρου της αυτοκίνησης. 

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλή, αλλά ο ιερός σκοπός της εκδήλωσης δεν αφήνει περιθώρια. Η οργάνωση δε θα μπορούσε να μη χαρίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά! 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ η ώρα προσέλευσης για όλους θα είναι 16:00. Ο χώρος της πίστας Kartodromo, παραχωρείται στο Tarmac για την τέλεση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τους κυρίους Κ. Μιχαλόπουλο και Γ. Καμιτσάκη. Εισιτήριο δεν υπάρχει! 

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στην πίστα, όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να αφήνει το ποσό που θέλει (και μπορεί) να διαθέσει στα ιδρύματα και στο τέλος της εκδήλωσης θα ανοιχθεί, ενώ όσες εταιρίες θελήσουν να κάνουν δωρεά κάποιου ποσού μπορούν εκείνη την ημέρα να το δηλώσουν. Κρατήστε ημέρα και ώρα και θα τα πούμε όλοι εκεί!

Related

news 6418473151586159861

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item