Αυλαία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ - ΜΙΝΙ - Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες ένας από τους καλύτερους αγώνες της χρονιάς για την κατηγορία ΜΙΝΙ παρά τις μόλις 11 συμμετοχές. Ο "Κωνσταντίνος" επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κυριαρχία του φέτος στην κατηγορία ΜΙΝΙ με δύο ακόμα νίκες και είναι πλέον έτοιμος να αναδείξει το ταλέντο του στην αμέσως επόμενη κατηγορία. 


Τα σύννεφα έκαναν απειλητικά την εμφάνισή τους από την αρχή της ημερας στο Καρτόδρομο αλλά δεν πτόησαν οργανωτές (ΕΛΠΑ), οδηγούς, μηχανικούς όπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα απόλυτα φιλικό κλίμα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο "Κωνσταντίνος" ήθελε να πάρει τον φετινό τίτλο με νίκες στον τελευταίο αγώνα και το πέτυχε. 
Πρώτος στα χρονομετρημένα με 48.554 και πρώτος τόσο σε ημιτελικό όσο και τελικό.
Πίσω του στα χρονομετρημένα βρέθηκε ο Θανάσης Χούρλιας με χρόνο 49.012 και τρίτος ήταν ο Θανάσης Προφίλης με χρόνο 49.020.

Στον ημιτελικό ο "Κωνσταντίνος" ξεκινώντας από την 1η θέση κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αφήνοντας δεύτερο τον Θανάση Χούρλια που έχει βελτιωθεί αρκετά στους τελευταίους αγώνες και στην τρίτη θέση τον Mert Dalkiran. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Προφίλης Αθανάσιος και Νταρσύ Αλέξανδρος

Στον τελικό ο "Κωνσταντίνος" τελείωσε ιδανικά την χρονιά του στην ΜΙΝΙ με μια ακόμα νίκη ενώ δεύτερος τερμάτισε ο μαχητικός Mert Dalkiran και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο ταχύτατος Θανάσης Προφίλης. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Λάζαρος Παναγιωτούνης και ο Φραγκιαδάκης Παναγιώτης

Στην κατηγορία Μίνι Β (8-10 ετών) πρώτος βγήκε ο Λάζαρος Παναγιωτούνης ο οποίος ήταν και τέταρτος γενικής και δεύτερος ήρθε ο Θάνος Ξηνταβελόνης.

Related

Panelinio 4719526865343090890

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item