Rok Cup International Final 2012 - Δελτίο τύπου PRT Motorsport

Ολοκληρώθηκε το 10ο Rok Cup International Final στην πίστα South Garda της Ιταλίας. 
Η φετινή χρονιά για την ελληνική αποστολή σε  αυτή την παγκόσμια συνάντηση  είχε  χρώμα επιτυχίας! 
Οι  Έλληνες οδηγοί βρίσκοντας στην Ιταλία εδώ και μια εβδομάδα κάνοντας  δοκιμές  για τον μεγάλο Τελικό. 
Και οι πέντε  οδηγοί  έκαναν πολύ  καλή εμφάνιση  στα  χρονομετρημένα σκέλη, δίνοντας τους  το προβάδισμα για τα επόμενα σκέλη του αγώνα.  


 Ο Καλλίωρας  Βασίλης (Tonykart/ Vortex Rok) κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό τερματίζοντας 8ος και κάνοντας τον εξαιρετικό χρόνο 45.121, έχοντας μόνο μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου διαφορά από τον πρώτο! 

Στο ίδιο τελικό τερμάτισε στην 28η θέση και  ο Μαιτός Κωνσταντίνος (Kosmic/ Vortex Rok) που στάθηκε λίγο άτυχος στο τέλος του σκέλους, ενώ βρισκόταν  καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα  στην πρώτη δεκάδα!  


Εξαιρετική εμφάνιση από την αρχή του αγώνα  έκανε  και  ο Πάρης Τζελέπης ( Tonykart/ Vortex Rok) ο Rookie της PRT Motorsport τερματίζοντας 5ος στον τελικό του Rok Cup Petronas 2012! 

Στην μεγάλη κατηγορία Super Rok έλαβε μέρος ο Καλέσης Φίλιππος ( Tonykart /Vortex Super Rok) μαζί με άλλους οδηγούς του Rok Talent Award, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά  τις μεγάλες του οδηγικές δυνατότητες, φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό του Super Rok  και   ξεκινώντας από την  11ηθέση! 
Όμως ο τελικός  αυτής την κατηγορίας  είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό αφού οι οδηγοί δεν πάλευαν μόνο για την πρώτη θέση στην  κατηγορία Super Rok αλλά και για μια θέση στις εργοστασιακές ομάδες της Vortex!  
Συνεπώς οι «επαφές» ήταν αναπόφευκτες  με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρομερές ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις και με τον Καλέσης να τερματίζει στην 26η θέση!


Τελικός   Super Rok Cup 2012
Τελικός  Rok Cup 2012
Tελικός Rok Cup Petronas 2012

Related

Rok Cup 8841462828770422608

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item