F1 στα σχολεία! Όλα ετοιμα για τους παγκόσμιους τελικούς

Η όγδοη διοργάνωση F1 στα σχολεία θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι στα τέλη του Οκτωβρίου, με πάνω από 250 μαθητές απ' όλο τον κόσμο να δίνουν το παρών. 
Η Ground Force Project των Εκπαιδευτηρίων Σ.Αυγουλέα-Λιναρδάτου ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2012 θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος “F1 in Schools” που θα λάβει χώρα  από 28-31 Οκτωβρίου, 2012.


 Η Formula1 αποτελεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα τελευταία χρόνια δίνει την ευκαιρία στους μικρούς φαν της να πάρουν μια... γεύση από το σπορ. Συγκεκριμένα, το τριήμερο 29-31 Οκτωβρίου πάνω από 250 μαθητές αναμένεται πάρουν μέρος στους τελικούς «F1 στα σχολεία». 
Μια διοργάνωση, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2005. 
Η φετινή θα λάβει χώρα λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι στη Γιας Μαρίνα. 
Οι μαθητές, που θα λάβουν μέρος έχουν κερδίσει στις αντίστοιχες διοργανώσεις στις χώρες τους και ανήκουν σε ομάδες. 
Μερικές εξ' αυτών είναι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αυστραλία, την Τσεχία, την Ουαλία, την Ιορδανία, την Ιρλανδία, το Μπαχρέιν και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 
Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν μάχη αυτή τη φορά για τον παγκόσμιο τίτλο του F1 στα σχολεία (F1 in schools). 

Νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού Τεχνολογίας «Η F1 στα Σχολεία» στην χώρα μας αναδείχθηκε η Ground Force Project των Εκπαιδευτηρίων Σ.Αυγουλέα-Λιναρδάτου στους τελικούς που είχαν γίνει τον Ιούνιο στην Ελληνογερμανική σχολή.

Το Kartnews.gr ήταν εκεί και μέσω του εκπροσώπου του Κου Ασημακόπουλου Χρήστου είχε την τιμή να βραβεύσει την ομάδα με την καλύτερη χορηγία και Marketing που ήταν η ΑΡΓΩ της Ιταλικής σχολής Αθηνών.

Θυμίζουμε την τελική κατάταξη των ομάδων:
1. Ground Force Project - Εκπαιδευτήρια Σ.Αυγουλέα-Λιναρδάτου
2. ΑΡΓΩ - Ιταλική Σχολή Αθηνών
3. Pegasus Ω Racing - Εκπαιδευτήρια Δούκα
4. Speed Deamons - Ελληνογερμανική Αγωγή
5. ART - Αρσάκειο Λύκειο Πάτρας
6. AΤΟΜΟ G6 - Γενικό Λύκειο Αβδύρων Ξάνθης
7. Havoc Racing - 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
8. Avgouleas Racers  - Εκπαιδευτήρια Σ.Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Η ομάδα Pegasus 2012 του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ από την Κύπρο θα αποτελέσει την εκπρόσωπο της Μεγαλονήσου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως Πρωταθλήτρια “F1 in Schools” Κύπρου 2012.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις ελληνικές ομάδες

Related

news 5134706117557496563

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item