On board Video - Λέντζος Δημήτρης PICK 2012 Super

Ένα από τα καλύτερα onboard video μας παραχώρησε ο Λέντζος Δημήτρης που έτρεξε φέτος στο P.I.C.K 2012 στην κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ με εξοπλισμό Maranello.
Ο Δημήτρης είναι ένας από τους λίγους δίμετρους πιλότους στην Ελλάδα με μακρά παρουσία στο χώρο. Το 2012 έκανε αρκετές προπονήσεις και έφτασε σε ένα υψηλό οδηγικό επίπεδο κάτι που φάνηκε και στην παρουσία του στην Πάτρα αλλά και σε όσους αγώνες έχει τρέξει φέτος παρά τις ατυχίες του.

Στο video που ακολουθεί είναι από την προσπάθειά του στον ημιτελικό όπου ξεκίνησε από την 10η θέση. Στην διάρκεια του αγώνα με καταπληκτική οδήγηση έφθασε μέχρι την 6η θέση αλλά ένα οδηγικό λάθος οδηγώντας στο όριο και έχοντας φτάσει πίσω από τον Παυλόπουλο Σπύρο και Davide Fore, τον έριξε στην 17η θέση από όπου τερμάτισε τελικά 14ος.

O Δημήτρης έχει πάρει μέρος φέτος στους αγώνες του Λουξ Cup 2012 και στα Kartnews Time Attack 2012 πάντα στην κατηγορία των εξατάχυτων καρτ.
Στο Λουξ Cup 2012 είναι αυτη τη στιγμή στην 5η θέση με 2 αγώνες να απομένουν για το τέλος της χρονιάς ενώ είναι 7ος στην βαθμολογία των ταχύτερων οδηγών των Kartnews Time Attack.

To video είναι πραγματικά για σεμινάριο καθώς έχουμε την ευκαιρία να δούμε αρκετές μάχες, αλλά και το πως οδηγούν οι κορυφαίοι του είδους μέσα στην πόλη της Πάτρας.





Related

video 5085246539072925071

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item