Mclaren's 'Tooned' animation series - Κινούμενα σχέδια F1 - Video

To Mclaren's 'Tooned' animation series είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που παρουσιάζει τον Lewis Hamilton, τον Jenson Button και τον Alexander Armstrong ενώ πρόσφατα στο 8ο επεισόδιο της σειράς εμφανίστηκε και ο Nyck De Vries (γνωστός από τις επιτυχίες του στο καρτ) ως μέλος του προγράμματος οδηγών της Mclaren.
Σε κάθε επεισόδιο πρωταγωνιστούν ο Button και ο ομόσταβλος του Χάμιλτον και βασίζεται στην ακόρεστη επιθυμία τους να ανταγωνιστούν, με όλο και πιο κωμικές περιπέτειες που δοκιμάζουν την υπομονή του χαρακτήρα του Άρμστρονγκ.

Στην McLaren Animation εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο της δημιουργίας ταινίας για τον κινηματογράφο, στο ύφος του Χάρι Πότερ.
Προς το παρόν, τα τρίλεπτα επεισόδια μεταδίδονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Sky Sports F1.
Δείτε παρακάτω τα 8 πρώτα επεισόδια αλλά και το The making of Mclaren's 'Tooned' animation series.



The making of Mclaren's 'Tooned' animation series.





McLaren Tooned - Επεισόδιο 8

Related

video 6714013656141850101

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item