Αποτελέσματα ελλήνων οδηγών από το IAME International Final 2012

Ολοκλήρωσαν την αποστολή τους οι 3 έλληνες οδηγοί στην πίστα Lyon International Circuit της Γαλλίας όπου πραγματοποιήθηκαν οι διεθνείς τελικοί του IAME X30 2012.
Στην κατηγορία Senior X30 όπου συγκέντρωσε και τις περισσότερες συμμετοχές ο Αλέξης Ζερβός και ο Παύλος Ξυνός συναγωνίστηκαν 88 πιλότους ενώ στην κατηγορία Junior X30 ο Θεόδωρος Ζαχαρέλης συναγωνίστηκε 29 διεθνείς οδηγούς.



Ο πρωταθλητής της κατηγορίας Senior X30 στην Ελλάδα Παύλος Ξυνός δεν είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στα χρονομετρημένα της κατηγορίας του καταλαμβάνοντας την 79η θέση. Ξεκινώντας από τις πίσω θέσεις στα προκριματικά κατάφερε να πάρει την 64η θέση με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Στον μικρό τελικό που πήρε μέρος τερμάτισε στην 21η θέση.




Ο Αλέξης Ζερβός έκανε αρκετά αισθητή την παρουσία του ξεκινώντας με την 30η θέση στα χρονομετρημένα. Στα προκριματικά κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις με δύο τέταρτες θέσεις κατάφερε και βρέθηκε στην 12η θέση της γενικής κατάταξης κάτι που του έδωσε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Στα ημιτελικά πήρε την 17η θέση αλλά στον τελικό παρόλο που υπήρχαν ελπίδες να βρεθεί ακόμα και μέσα στην πρώτη δεκάδα, εγκατέλειψε 3 γύρους πριν το τέλος και έτσι τερμάτισε στην 25η θέση.

Ο έλληνας πρωταθλητής της  Junior X30 Θοδωρής Ζαχαρέλης ξεκίνησε την προσπάθεια του στα χρονομετρημένα με  την 14η θέση. Μετά τα σκέλη των προκριματικών βρέθηκε στην 16η θέση της γενικής κατάταξης με αρκετά καλή παρουσία. Στον ημιτελικό διατήρησε την 16η θέση αλλά στον μεγάλο τελικό που πήρε μέρος εγκατέλειψε στον 9ο γύρο με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 25η θέση.

Related

WSK 4360316288258369459

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item