Νοέμβριος 2012 - Ανεβαίνει η αγωνιστική δράση...

Καλό μήνα στην μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα του καρτ που δεν σταματάει να σπάει τα ρεκόρ επισκεψιμότητας τους τελευταίους 2 μήνες φτάνοντας τις 60 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις!
Και μια και μιλάμε για ρεκόρ η αγωνιστική δράση ανεβαίνει παρότι μπαίνει σιγά-σιγά ο χειμώνας. 
Η αρχή γίνεται με τον 3ο αγώνα του Κυπέλου Λουξ στην Πάτρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου. 



Ταυτόχρονα την ίδια μέρα στην πίστα Speedpark στον Ασπρόπυργο θα πραγματοποιηθεί το 3ο SKAG Pole Position Trophy Series 2012 ενώ μέσα στον Νοέμβρη αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το 4ο Kartnews Time Attack 2012.

Το επόμενο ακριβώς Σαββατοκύριακο 10 με 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καρτ στις Αφίδνες.

Ταυτόχρονα έχουμε και διεθνείς αγώνες με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Η διεθνής αγωνιστική δραση ξεκινάει  στο Bahrain με τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καρτ U18 της CIK-FIA και τον τρίτο γύρο του Academy Trophy όπου θα πάρουν μέρος ο Θοδωρής Ζαχαρέλης και ο Γρηγόρης Βαρυμπομπιώτης.

Η δράση μεταφέρεται στην συνέχεια στις 28/11-1/12 στο Portimao της Πορτογαλίας όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός της Rotax με την συμμετοχή τεσσάρων ελλήνων οδηγών: Χρήστος Οικονόμου, Ντόντης Μίλτος, Εδιπίδης Θοδωρής και Χατζηστεφανής Ευριπίδης.

Καλή επιτυχία σε όλους τους οδηγούς που θα πάρουν μέρος στους αγώνες του Νοεμβρίου.



Related

news 2345304959889292160

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item