Στη Formula 1 ο Ευτύχιος Έλληνας

Ο Ευτύχιος Έλληνας μετά την εκπληκτική, παρθενική του νίκη, στον θεσμό GP3 στη Monza το περασμένο σαββατοκύριακο θα έχει την ευκαιρία του χρόνου να οδηγήσει για πρώτη φορά μονοθέσιο Formula 1 στο τεστ νέων οδηγών με την ομάδα της Marussia. Έτσι λοιπόν μετά το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου για πρώτη φορά μέσα στη Monza θα έχουμε τη χαρά να δούμε και για πρώτη φορά έναν Ελληνοκύπριο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 



Η Marussia με αυτόν τον επιβράβευσε τον Έλληνα για την εκπληκτική χρονιά που έκανε φέτος στην Marussia Manor στον θεσμό του GP3. 

«Το πρόγραμμα μας νέων οδηγών είναι ένα σημαντικό “εργαλείο” για την ομάδα και υπάρχει από την πρώτη στιγμή. Είναι σημαντικό για εμάς όχι μόνο γιατί δίνουμε ευκαιρίες σε νέους οδηγούς αλλά και για να γαλουχήσουμε την επόμενη γενιά ανερχόμενων αστέρων. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ομάδα της Formula 1 στα Grand Prix αλλά παράλληλα παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις μικρότερες κατηγορίες. Ο Tio έκανε φανταστική δουλειά όλη τη χρονιά και πραγματικά αξίζει να δοκιμάσει ένα μονοθέσιο F1», δήλωσε ο Booth. 

Ο ενθουσιασμένος Έλληνας δήλωσε με τη σειρά του. 
«Ήταν φανταστικό που κατάφερα και πήρα την πρώτη μου, στον τελευταίο αγώνα στη Monza. Ήταν μια δύσκολη χρονιά η οποία κορυφώθηκε με τη νίκη το τελευταίο 3ήμερο σε μια καταπληκτική πίστα, επίσης φέτος έμαθα πολλά. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα δοκιμάσω για πρώτη φορά μονοθέσιο F1, είναι κάτι το οποίο ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί. Το τεστ θα γίνει μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς οπότε πρέπει να προετοιμαστώ. Έχω πολλή δουλειά να κάνω πριν από αυτό οπότε θα προσπαθήσω πολύ σκληρά όλο το χειμώνα ώστε να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για το 2013. Πραγματικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Marussia F1 γι’ αυτήν την σπουδαία ευκαιρία».

Related

news 3968650675139363438

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item