Ανακοίνωση για παράνομο αγώνα Καρτ από την ΟΜΑΕ

Ανακοίνωση για παράνομο αγώνα Καρτ

Ενημερώνουμε τους Αγωνιζόμενους και Στελέχη αγώνων ότι ο αγώνας καρτ που διοργανώνεται από τον
Αθλητικό Σύλλογο Φίλων Καρτ ΣΦΙΚΑ στις 18.03.12 στην πίστα καρτ Μεγάρων δεν έχει την άδεια τέλεσης που απαιτείται για όλους τους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ που διοργανώνονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι:

1.    Η αναγραφή του ονόματος ΕΛΠΑ στις δηλώσεις συμμετοχής είναι παράνομη  και παραπλανητική.
2.    Η Ασφαλιστική εταιρία η οποία έχει συνάψει ασφαλιστικό συμβόλαιο με την ΕΛΠΑ δεν καλύπτει το συγκεκριμένο αγώνα.
3.    Η ΕΛΠΑ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου ο οποίος χρησιμοποιεί την επωνυμία της καταχρηστικά, χωρίς την έγκρισή της.
 
Τέλος, επισημαίνουμε σε Αγωνιζόμενους, Στελέχη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και Ιδιοκτήτες πιστών ότι η συμμετοχή τους σε παράνομους αγώνες επισύρει κυρώσεις. Από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ
 


Συνημμένα

  •   Ανακοίνωση

Related

news 6081593916766356369

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Και ποιος καλυπτει τις "ζημιες" στους αγωνιζόμενους από τέτοιες αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Γιατί παίζεται παιχνίδια στις πλάτες των οδηγών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item