ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ATHENS KART SHOP

Η ATHENS KART SHOP στους 3 αγώνες του ΙΑΜΕ Χ 30 Challenge για το 2012 στην κατηγορία για οδηγούς άνω των 15 ετών καθώς και για την κατηγορία SUPERLEAGUE θα διαθέτει κινητήρες με ενοίκιο σφραγισμένους με κλήρωση.

Οι κινητήρες θα είναι είτε καινούργιοι είτε 100% ανακατασκευασμένοι . Οι κινητήρες θα κληρώνονται την Παρασκευή και θα παραδίδονται στους συμμετέχοντες σφραγισμένοι.
Από την στιγμή που παραδίδονται οι κινητήρες απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε επέμβαση σε αυτούς από τους συμμετέχοντες . Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα η αποκατάσταση του θα γίνεται μόνο από τον υπεύθυνο της εταιρίας και πριν παραδοθεί στον αγωνιζόμενο θα επανασφραγιζεται .


Όλοι οι οδηγοί που έχουν στη κατοχή τους δικό τους κινητήρα είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τον κινητήρα τους στην εταιρία το προηγούμενο Σάββατο μετά την προπόνηση η όποια θα φροντίσει να καταστήσει τον κινητήρα πλήρως ανταγωνιστικό να τον σφραγίσει και να τον θέση σε κλήρωση μαζί με τους υπόλοιπους την Παρασκευή του αγώνα .
Ως κινητήρας δεν θεωρείται η καλωδίωση με τον εγκέφαλο το ρελε και το κλειδί ,το ψυγείο νερού με όλα τα παρελκόμενα του ,η μπαταρία ,η εξάτμιση και το φίλτρο αέρα . Αυτά κάθε συμμετέχοντας θα τα έχει στην διάθεση του όποτε τα θελήσει ώστε να είναι τοποθετημένα πάνω στο καρτ του και να μην χάσει χρόνο μετά την κλήρωση των μοτέρ .
Την παραμονή του αγώνα και μετά το τέλος των δοκιμών όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παραδώσουν τον εγκέφαλο του κινητήρα στην εταιρία η οποία με την σειρά της θα τους παραδώσει το πρωί της Κυριακής στον τεχνικό έφορο του αγώνα και αυτός θα τους παραδώσει στους συμμετέχοντες πριν τις ελεύθερες δοκιμές μετά από κλήρωση.
Οι κινητήρες που θα διαθέσει προς ενοικίαση η ATHENS KART SHOP θα είναι περιορισμένοι και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εγκαίρως . Θα προηγηθούν όσοι νοικιάσουν κινητήρα και για τους 3 αγώνες .

Κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Γ. Παπανικα 43 Αχαρναί Τ.Κ. 136 73
Τηλ. 0030 6977 576541
email: michalopouloskart@gmail.com

Related

news 7007166774051227485

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item