Νέα τηλεμετρία από την Alfano και στα Ελληνικά!!! - Δελτίο τύπου Zorri Motorsport

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, μετά από πρόσκληση, ταξιδέψαμε στην πόλη Nivelles στο Βέλγιο και επισκεφτήκαμε το εργοστάσιο της Alfano. Εκεί μας υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης κος Angelo Alfano αλλά και όλο το team έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας.


Συναντήσαμε τους περισσότερους dealer της Alfano από ολόκληρο τον κόσμο όπως την Ιαπωνία, την Αυστραλία, την Αμερική αλλά και από την Ευρώπη. Όλοι αυτοί ταξίδεψαν μέχρι το Βέλγιο για την επίσημη παρουσίαση των νέων οργάνων τηλεμετρίας της Alfano.
Μετά το καλωσόρισμα έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς. Με την πρώτη κιόλας ματιά όλοι οι παρευρίσκοντες έμειναν έκπληκτοι. Τα νέα Alfano σχεδιάστηκαν από την αρχή χωρίς να υιοθετήσουν τίποτα από τις προηγούμενες γενιές. Έχουν άψογη αισθητική ενώ αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται πλέον για μία υπερσύγχρονη τηλεμετρία και όχι για ένα απλό χρονόμετρο.
Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση της σειράς και επεξήγηση όλων των λεπτομερειών. Τα νέα όργανα αποτελούνται πλέον από 3 μέρη. Το πρώτο μέρος είναι η οθόνη. Διατίθεται σε 3 μεγέθη ανάλογα τη χρήση (auto, moto, kart) και τις ανάγκες. Το δεύτερο είναι τα BOX. Και εδώ έχουμε πολλούς τύπους ανάλογα τη χρήση. Τέλος είναι οι αισθητήρες.


Το βασικό πλεονέκτημα της νέας σειράς είναι η χρήση της νέας τεχνολογίας BUS που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Με την τεχνολογία αυτή ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο όπως μας εξήγησαν οι άνθρωποι της Alfano. Έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν οποιονδήποτε αισθητήρα στο μέλλον ενώ αντίθετα, σε εφαρμογές αυτοκινήτου, υπάρχει δυνατότητα να συνδεθούν οι αυθεντικοί αισθητήρες, ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αλλά και να μεταφερθούν ενδείξεις στην οθόνη του αυτοκινήτου.
Μεγάλο πλεονέκτημα επίσης είναι και η χρήση τεχνολογίας Bluetooth. Μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα στο Laptop σας χωρίς να μπλέκετε με καλώδια ενώ σημαντικό είναι ότι οποιαδήποτε αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να γίνει ασύρματα μέσω Internet.
Μεγάλη εντύπωση μας έκανε και το μικρό τους βάρος αποδεικνύοντας ότι όλα έγιναν με σημασία στη λεπτομέρεια. Μετά το τέλος της παρουσίασης οι άνθρωποι της Alfano μας έλυσαν όλες τις απορίες ενώ μας ζήτησαν να τους δώσουμε όλες τις σκέψεις μας για οτιδήποτε νέο θελήσουμε και δεσμεύτηκαν ότι θα το υλοποιήσουν.
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι δεσμεύτηκαν για την μετάφραση του μενού και στην Ελληνική γλώσσα με την βοήθειά μας. Με την νέα σειρά της Alfano πιστεύουμε ότι μία νέα εποχή αρχίζει στον τομέα της τηλεμετρίας. Η εξέλιξη της τεχνολογίας εισχωρεί με γρήγορους ρυθμούς και στο καρτ. Αυτό όμως που είναι σημαντικότερο είναι ότι πλέον είναι προσιτή σε όλους αφού η νέα σειρά έχει και απίστευτα καλές τιμές που φτάνουν μέχρι και το μισό από άλλες τηλεμετρίες, ενώ είναι απόλυτα αναβαθμίσιμες.
Εμείς από τη μεριά μας δίνουμε τα εύσημα στην Alfano Team για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν!!!!
Οι παραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει ενώ τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2012.
Σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλήρες σύστημα για επίδειξη και δοκιμές.
Επικοινωνείστε μαζί μας για να το δείτε από κοντά.

Zorri Motorsport Νιόβης και Ζαλόγγου 1-3,
Τ Κ 14451 Mεταμόρφωση Αττικής, Αθήνα.
Τηλέφωνο: 210 2841070 Fax: 210 2841074

Related

news 411395083659294294

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item